fizjoterapia

arkini

fizjoterapia

Post autor: arkini »

Cześć, ja jestem na początku drogi, by zostać fizjoterapeutką i pomagać ludziom z problemami cielesnymi. Wiem, że to odpowiedzialna praca, która czasem może także i rzutować na całe życie pacjenta, ale mam nadzieję, że niczego nie przeoczę. Problem jest tego rodzaju, że nie wiem, czy praca dla fizjoterapeutów jest łatwa do znalezienia. Wiecie coś więcej?

Alladyna

Re: fizjoterapia

Post autor: Alladyna »

Wybierając miejsce swojej pracy,zwróć uwagę na wyposażenie gabinetu.Obecnie liczy się tylko sprzęt sprawdzony i wysokiej jakości,który pomoże twoim pacjentom w walce z bólem i niedogodnościami.Takim sprzętem są aparaty do zabiegu zwanego magnetoterapią bardomed/pl/20-aparaty-do-magnetoterapii
Zabieg nowoczesny,bezpieczny,który uśmierza ból,działa przeciwzapalnie i przeciwobrzękowo.Działa na zasadzie przenikania przez ciało pola magnetycznego.

oppa

Post autor: oppa »

ja od 2 lat studiuje fizjoterapię na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie. Super zajęcia, bardzo ciekawe i prowadzone przez doświadczonych wykładowców. Duzo praktyki, zajęcia odbywają sie na uczelni lub w renomowanych placówkach medycznych.

Kazika

Post autor: Kazika »

Jeśli kogoś z Was interesuje profesjonalna fizjoterapia krakow oferuje takie usługi w gabinecie Be Active na ulicy zachodniej 7/5A. Możecie się tam zgłosić z powodu na przykład bólu pleców, bólów mięśniowych, problemów ze snem, bólów głowy i wielu innych. Gabinet oferuje nie tylko fizjoterapię, ale również rehabilitację, osteopatię, doradztwo żywieniowe, czy też profesjonalne masaże odprężające. Jestem przekonana, że wyjdziecie stamtąd jak nowo narodzeni :)

akacja56

Post autor: akacja56 »

Moim zdaniem może tutaj też poradzić coś fizjoterapeuta warszawa . Czasem wizyta prywatna to ważna sprawa i warta uwagi, aby poradzić sobie z bólami i problemami różnego pochodzenia.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Sama prowadzę gabinet, więc wiem jak duża jest to odpowiedzialność. Najtrudniejsza i najbardziej czasochłonna jest dla mnie archiwizacja dokumentacji medycznej. Właśnie między innymi ze względu na nią zastanawiam się nad wprowadzeniem do swojego gabinetu programu rsqphysio.

ODPOWIEDZ