Nefo - ośrodek terapii uzależnień
Nefo - ośrodek terapii uzależnień
Choroba alkoholowa nie może być bagatelizowana. Pamiętam jak mój ojciec nigdy nie chciał przyznać się do tego, że jest uzależniony aż do momentu gdy spowodował wypadek. To go odmieniło i poprosił pierwszy raz o pomoc. Znajoma poleciła mi ośrodek Nefo, który jest najlepszym ośrodkiem leczenia uzależnień według Rankingu ośrodków terapii.
Re: Nefo - ośrodek terapii uzależnień
Nie tylko problemy z alkoholem mogą nas dotknąć. Bo jednak mamy takie czasy w których jest znacznie łatwiejszy dostęp do wszelkiego typu używek. Właśnie w taki sposób syn mojej sąsiadki uzależnił się od wszelkiego typu używek. Dlatego też zastanawia się nad tym jak mogłaby mu pomóc. I tak dowiedziała się, że w ośrodku Forest można go umieścić w którym to odbędzie odwyk. Ale weź tu namów taką osobę uzależnioną na taki odwyk.
Re: Nefo - ośrodek terapii uzależnień
Wiadomo, że ze względu na coraz to większą ilość osób uzależnionych powstaje także coraz więcej takich ośrodków leczenia uzależnień. Lecz z tego co wiem to nie w każdym zajmują się wszelkiego typu uzależnieniami. I tak szukałam jak najlepszego ośrodka dla siebie i trafiłam na ośrodek Mental Relax. Od razu widać, że jest to miejsce zatrudniające najlepiej wykształcona kadrę medyczną dzięki pomocy której z pewnością walka z moim uzależnieniem dużo łatwiejsza będzie.