Nefo - ośrodek terapii uzależnień

Mika

Nefo - ośrodek terapii uzależnień

Post autor: Mika »

Choroba alkoholowa nie może być bagatelizowana. Pamiętam jak mój ojciec nigdy nie chciał przyznać się do tego, że jest uzależniony aż do momentu gdy spowodował wypadek. To go odmieniło i poprosił pierwszy raz o pomoc. Znajoma poleciła mi ośrodek Nefo, który jest najlepszym ośrodkiem leczenia uzależnień według Rankingu ośrodków terapii.

lasek

Re: Nefo - ośrodek terapii uzależnień

Post autor: lasek »

Nie tylko problemy z alkoholem mogą nas dotknąć. Bo jednak mamy takie czasy w których jest znacznie łatwiejszy dostęp do wszelkiego typu używek. Właśnie w taki sposób syn mojej sąsiadki uzależnił się od wszelkiego typu używek. Dlatego też zastanawia się nad tym jak mogłaby mu pomóc. I tak dowiedziała się, że w ośrodku Forest można go umieścić w którym to odbędzie odwyk. Ale weź tu namów taką osobę uzależnioną na taki odwyk.

kleszczyk

Re: Nefo - ośrodek terapii uzależnień

Post autor: kleszczyk »

Wiadomo, że ze względu na coraz to większą ilość osób uzależnionych powstaje także coraz więcej takich ośrodków leczenia uzależnień. Lecz z tego co wiem to nie w każdym zajmują się wszelkiego typu uzależnieniami. I tak szukałam jak najlepszego ośrodka dla siebie i trafiłam na ośrodek Mental Relax. Od razu widać, że jest to miejsce zatrudniające najlepiej wykształcona kadrę medyczną dzięki pomocy której z pewnością walka z moim uzależnieniem dużo łatwiejsza będzie.

ODPOWIEDZ