Zycie kobiety
Zycie kobiety
Niby wydaje się, ze my kobiety mamy lekkie życie ale nic bardziej mylnego. Wiele z nas zapomina o sobie a często musi radzić sobie sama z wieloma problemami. Dlatego ja często zerkam po porady na ten portal My-V , bo wiem, że znajde tam pomoc.
Re: Zycie kobiety
Jak to tutaj dietly/pl/blog/postanowienia-noworoczne nawet piszą najgorzej jest się zniechęcać... Niezależnie od tego jakie mamy postanowienia tegoroczne trzeba walczyć o swoje i być w tym wytrwałym. A poddawać się nie ma co....
Życie kobiety nie jest łatwe, ale wydaje mi się, że można też się wiele nauczyć, spróbować. Jednak też można się uwolnić od ograniczeń i żyć wedle tego jogalifestyle/com/hedonizm-co-to-jest-definicja-filozofia-przyklady/ stylu. Hedonizm to jest rozwiązanie przede wszystkim powiązane z życiem opartym na przyjemnościach. Mi by tam odpowiadało.
Ze swoją żoną jestem już od wielu lat i w naszym życiu erotycznym zaczęła pojawiać się nuda. Na stronie https://dawkawiedzy.pl/gra-wstepna-jak-ja-zaczac/ przeczytałem artykuł, w którym napisano o tym, jak powinna wyglądać gra wstępna. Bardzo mi to pomogło - coraz częściej sypiam ze swoją partnerką.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los