Adwokat do prawa rodzinnego

akacja56

Adwokat do prawa rodzinnego

Post autor: akacja56 »

Czy znacie jakiegoś fajnego i dobrego adwokata to prawa rodzinnego w białystoku? Szukam i znalazła na pewno coś takiego adwokat-bialystok/com/prawo-rodzinne/ ale już sama nie jestem pewna gdzie się wybrać. Może macie jakieś opinie, bo z tego co pisze to dobry ten adwokat.

Kobietaewka77

Re: Adwokat do prawa rodzinnego

Post autor: Kobietaewka77 »

Jeśli szukasz dobrego adwokata, to warto skorzystać z kogoś sprawdzonego już przez rodzinę czy osoby bliskie, ja sama mogę polecić izabelabaran/pl/podzial-majatku sprawdzony, korzystałam nie raz.

ineza

Post autor: ineza »

A mecenasa Weglowskiego bralas pod uwage? swietny specjalista w kwestii prawa, naprawde skutecznie dziala i rzetelnie podchodzi do kazdej sprawy

ina83

Post autor: ina83 »

A skąd jesteś? Ja mogę Ci zaproponować adwokata z Krakowa. To adwokat Migas. Tutaj migas-adwokat/pl/ jest strona kancelarii. Jeśli chodzi o prawo rodzinne to mają duże doświadczenie. Obsługa prawna na każdym etapie postępowania. Sprawdź - możesz też skorzystać z porady online.

Ninna34

Post autor: Ninna34 »

W różnego rodzaju problemach prawnych z różnych dziedzin na pewno pomoże Wam Kancelaria Adwokacka Kuba Makoś ( ul. Gen. A.E. Fieldorfa "Nila" 9 lok. 40 (budynek BNP Paribas) 07-410 Ostrołęka).Specjalizuje się on w wielu problemach prawnych, więc na pewno i Wam pomoże. Wybierając odpowiednią osobę macie pewność, że zostaniecie rzetelnie o wszystkim poinformowani, dowiecie się jaki może być przewidywany przebieg rozpraw i na co możecie liczyć. Ważne to mieć świadomość, co nas może czekać, zarówno w dobrym jak i złym sensie. Zawsze lepsze to, niż rozczarowanie na końcu.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Potrzebujecie jakiś konkretnych porad prawnych? No to szybko zerkajcie sobie na stronę prawny.org/pl/blog/ , gdzie kancelaria przygotowała różnego rodzaju wpisy na popularne tematy. Przeczytacie tam o rozwodach, alimentach, nieruchomościach i wielu innych. Warto sobie sprawdzić.

daminoo

Post autor: daminoo »

Warto skontaktowac sie z kancelaria Mariusz Olężałek. jestem pewna ze na pewno ci pomoga adwokaci ktorzy tam pracuja. sa bardzo profesjonalni.

kalka

Post autor: kalka »

Szukam adwokata do mojej firmy i zastanawiam się, czy mam do kogo się zgłosić. Moja znajoma mówi mi, że tutaj http://jhcadwokaci.pl/ możemy o czymś takim porozmawiać, ale nie wiem, jakie macie możliwości i co w ogóle wybralibyście. Może jednak mimo wszystko warto zrobić tu małe rozpoznanie, bo wybór prawnika nie jest wcale taki prosty. Trzeba wiedzieć, że to, co bierzemy, ma mieć naprawdę sens i się spisze.

ODPOWIEDZ