Dom z bali
Dom z bali
Chciałabym nawiązać współpracę z firmą, która projektuje domy z bali. Jaką możecie mi polecić?
Re: Dom z bali
Ogólnie jeśli szukasz jakiś fajnych projektów domów, to polecam zajrzeć do nowości Pracowni Architektonicznej MG Projekt na stronie internetowej mgprojekt/com/pl/nowosci-mgprojekt. Tam zawsze pojawi się coś nowego, ciekawego. Pracownia oferuje zarówno projekty małych, jak i wielkich domów, więc na pewno wybierzesz odpowiedni dla siebie 

Zanim rozpoczniesz budowę domu na pewno musisz zainwestowac w różne pozwolenia przyłącza sieci wodno kanalizacyjnej oraz przede wszystkim w projekt. To ostatnie jest o tyle proste że można kupic gotowy na stronie archeton/pl/ przejrzyj sobie ofertę ponieważ jest tutaj bardzo dużo ciekawych projektów domów w różnych kondygnacjach.
Inteligentny dom, to bardzo dobre rozwiązanie. Zauważyłam, ze coraz więcej osób decyduje się na taki ruch podczas budowy własnego domu. Wiadomo, że bardzo ułatwia to funkcjonowanie, Widziałam, że tutaj rockmatic/pl/smart-home/ montują właśnie takie rzeczy. Warto rozważyć taką inwestycje przed budową domu.
Nie powiem bo taki dom na pewno bardzo fajny jest. Lecz aby taki dom postawić to musimy mieć dojście do takiego typu drewna a to takie łatwe nie jest. Więc zastanawialiśmy się nad jakimś innym równie szybkim rozwiązaniem. I tak też między innymi trafiłam na domy prefabrykowane. I tak szukając jakie prefabrykaty cena jest znalazłam wiele informacji właśnie na ten temat.