Dom z bali

deborah

Dom z bali

Post autor: deborah »

Chciałabym nawiązać współpracę z firmą, która projektuje domy z bali. Jaką możecie mi polecić?

Kazika

Re: Dom z bali

Post autor: Kazika »

Ogólnie jeśli szukasz jakiś fajnych projektów domów, to polecam zajrzeć do nowości Pracowni Architektonicznej MG Projekt na stronie internetowej mgprojekt/com/pl/nowosci-mgprojekt. Tam zawsze pojawi się coś nowego, ciekawego. Pracownia oferuje zarówno projekty małych, jak i wielkich domów, więc na pewno wybierzesz odpowiedni dla siebie ;)

fifi15

Post autor: fifi15 »

Zanim rozpoczniesz budowę domu na pewno musisz zainwestowac w różne pozwolenia przyłącza sieci wodno kanalizacyjnej oraz przede wszystkim w projekt. To ostatnie jest o tyle proste że można kupic gotowy na stronie archeton/pl/ przejrzyj sobie ofertę ponieważ jest tutaj bardzo dużo ciekawych projektów domów w różnych kondygnacjach.

Bomka

Post autor: Bomka »

Inteligentny dom, to bardzo dobre rozwiązanie. Zauważyłam, ze coraz więcej osób decyduje się na taki ruch podczas budowy własnego domu. Wiadomo, że bardzo ułatwia to funkcjonowanie, Widziałam, że tutaj rockmatic/pl/smart-home/ montują właśnie takie rzeczy. Warto rozważyć taką inwestycje przed budową domu.

lasek

Post autor: lasek »

Nie powiem bo taki dom na pewno bardzo fajny jest. Lecz aby taki dom postawić to musimy mieć dojście do takiego typu drewna a to takie łatwe nie jest. Więc zastanawialiśmy się nad jakimś innym równie szybkim rozwiązaniem. I tak też między innymi trafiłam na domy prefabrykowane. I tak szukając jakie prefabrykaty cena jest znalazłam wiele informacji właśnie na ten temat.

ODPOWIEDZ