Sklep z gąbkami do makijażu

Awatar użytkownika
Taheei45

Sklep z gąbkami do makijażu

Post autor: Taheei45 »

Czy wiecie może gdzie znajdę sklep z gąbkami do makijażu? Zależy mi na dobrej jakości takich produktów oraz na w miarę atrakcyjnej cenie. Polecicie coś sprawdzonego? Wczoraj przeszukiwałem internet w tym celu i trafiłem na tą stronę https://drogeriadlaciebie.pl/Gabki-i-puszki-c250 . Co o niej sądzicie? Może ktoś z was korzystał już z ich usług? Dajcie znać, będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

lasek

Re: Sklep z gąbkami do makijażu

Post autor: lasek »

O bardzo fajny temat i chętnie się z nim bliżej zapoznam. Bo sama szukam jakiegoś dobrego sklepu z kosmetykami do makijażu. Moja przyjaciółka pokazała mi ofertę tego sklepu perfumesco/pl/konturowanie-twarzy gdzie mają takie kosmetyki do konturowania twarzy. Do tej pory nie miałam z tym do czynienia i tak się zastanawiam czy warto takie triki zastosować?

Kazika

Re: Sklep z gąbkami do makijażu

Post autor: Kazika »

Odpowiednie nakładanie podkładu - za pomocą specjalnej gąbki - wpływa oczywiście na efekt. Ale to nie wystarczy. Moim zdaniem równie ważne jest używanie odpowiedniej bazy pod makijaż. Wtedy makijaż nie tylko lepiej wygląda, ale jest również o wiele bardziej trwały.

ODPOWIEDZ