Hej. Szukacie wózka dla swojej pociechy? Sprawdźcie wózek od venicci/pl/ Wózek spisuje się bez żadnych zastrzeżeń, spełnia wszystkie moje oczekiwania, a to mi chodziło przy wyborze dobrego wózka dla dziecka Dodatkowo to model 2w1, a więc idealny dla mnie!
Te wózki mi się podobały ale tylko do momentu kiedy zobaczyłam x-landera na żywo, a zamówiłam go do domu przez internet, można tam o wszystko wypytać na stronie producenta na livechacie no i zamówić też prezentację online na żywo
Ja mogę zaproponować sklep Tulisie i wózki od nich. Wybór jest szeroki - zarówno jeśli chodzi o marki, jak i modele. Spacerówki, 2w1, 3w1. Do tego akcesoria. Tutaj tulisie/pl/wozki-dzieciece możecie sprawdzić co jest aktualnie w ofercie. Wózki bezpieczne, funkcjonalne, od sprawdzonych dostawców. Ceny konkurencyjne, a do tego po pierwszych zakupach dają stały rabat 10%. Każde kolejne zakupy są tańsze.
moje dziecko już wózka nie używa ale pamiętam, ze kilka lat temu sama miałam dość duży problem z tym jaki model wybrać. Zależało mi na czymś co da sobie radę w trudnym terenie. Generalnie czytałam wiele opinii w internecie, pytałam znajomych. Jakiś czas temu odkryłam fajny blog Dbamy o Dziecko dbamyodziecko/pl/. Myślę, ze warto zajrzeć i poczytać zamieszczone tu wpisy, wybór na pewno będzie łatwiejszy