Apartamenty w Tatrach

Awatar użytkownika
Taheei45

Apartamenty w Tatrach

Post autor: Taheei45 »

Szukam wygodnych apartamentów w Tatrach, które będą świetną bazą wypadową do górskich wędrówek. Trafiłem na ofertę apartamentów "Tatrzańska Miejscówka" na stronie https://www.zakopaneapartamenty24.eu/ap ... miejscowka i chciałbym zapytać, czy ktoś z Was miał już okazję tam nocować? Chciałbym dowiedzieć się, jakie macie doświadczenia z tym miejscem. Czy apartamenty są przestronne, dobrze wyposażone i utrzymane? Wasze opinie będą dla mnie bardzo cenne, ponieważ chcę, aby mój pobyt w Tatrach był komfortowy i bezproblemowy. Z góry dziękuję za wszelkie informacje i wskazówki!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

kasiunia

Re: Apartamenty w Tatrach

Post autor: kasiunia »

Powiem szczerze ,że zdecydowanie bardziej lubimy przebywać tam gdzie są atrakcyjne warunki do uprawiania sportów wodnych. Bez wątpienia takim miejscem są Mazury. Co powiecie na apartamenty nad jeziorem mrągowo ? Jesteśmy zdania ,że to może być świetna inwestycja dla naszej rodziny. Mam na myśli inwestycję jako zainwestowanie majątku naszego a w wolnych terminach sami możemy przecież korzystać z takich apartamentów. W końcu Mazury to piękny rejon naszego Kraju.

ODPOWIEDZ