Dzień Ojca tuż tuż
Dzień Ojca tuż tuż
Macie już kupiony prezent dla taty? ja się dzisiaj obudziłam i nie mam pojęcia co mu kupić.
Re: Dzień Ojca tuż tuż
No jak jeszcze nic nie zamówiłaś to polecam Ci się zainteresować stroną jaką jest smaczajama/pl/pl/p/Wodka-Debowa-Lornetka-2x0%2C05l/9495 Znajdziesz tutaj bardzo ciekawe pomysły odnośnie wódki w ciekawej formie lornetki. Jest to prezent który niebywale zaskoczy twojego tate. Ja chcę własnie ją zamówić najpóźniej jutro. Cena jest bardzo atrakcyjna według mnie.
Oczywiście to nie żaden problem wybrałam mu książkę taniaksiazka/pl/t/ksiazka-na-wakacje bo przyda mu się kiedy pojedzie na urlop wypocznie odpocznie usiądzie na leżaku i poczyta sobie. W pełni relaks i odpoczynek przy dobrej książce . Czego można chcieć więcej?
Moim zdaniem dobrym pomysłem na prezent na Dzień Ojca może być na przykład jakiś ładny, męski perfum
Spory wybór takich oryginalnych męskich zapachów znajdziecie na stronie internetowej francuskieperfumy/pl/markowe-perfumy-meskie. Polecam się tam rozejrzeć 

Każdy facet jak był małym chłopcem marzył o tym aby być pilotem samolotu bo jednak pilot samolotu budził zawsze szacunek i podziw. Dlatego też chciałabym taki lot tacie zafundować. Lecz ze względów zdrowotnych tata nie może latać samolotem więc szukam jakieś innej alternatywy. Szukając w necie jakiegoś rozwiązania znalazłam ich ofertę AirPoint związaną z symulatorem lotu. Uważam, że to super pomysł z taką symulacją w końcu tata będzie mógł się poczuć jakby pilotował prawdziwy samolot
Ja tam się cieszę, że na dzień taty to na zapowiedzi książek mogę popatrzeć Długo przekonywałam rodziców do czytania, a dziś? Dziś oni oboje łykają książki na śniadanie i na kolację
. Fajnie, że udało mi się w nich obudzić nową pasję. Bo ja to uważam, że pasja w życiu jest ważna.

Mój tata bardzo ale to bardzo lubi czytać. Więc na pewno na inverso/pl/ zamówię mu jakieś nowe tytuły