Wyjazd do Zakopanego
Wyjazd do Zakopanego
Hej! Ostatnio sporo rozmyślam nad wyjazdem do Zakopanego ze swoją dziewczyną na wakacje. Wiecie może, gdzie warto udać się na nocleg? Sporo dobrego w sieci czytałem o tym miejscu https://www.zakopaneapartamenty24.eu/ap ... ty-bulwary . Może ktoś z was już tam przebywał? Warto się zdecydować na ich apartamenty czy lepiej poszukać czegoś innego?
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
-
Re: Wyjazd do Zakopanego
Zakopane jest piękne. Widok gór zapiera dech w piersiach. Niedawno bylem tam z rodziną ale niestety w drodze mielismy nieprzyjemne zdarzenie jakim było zepsucie samochodu ;/ Dobrze, ze miałem w zanadrzu numer do dobrej pomocy drogowej omt-pomocdrogowa/pl/brzesko/, która przyjechała szybko i usunęla usterkę. Jestem im bardzo wdzieczny bo dzieki nim mogłem kontynuować dalszą podróz 

O, to może być ciekawe, chociaż słyszałam, że to jednak jest skomplikowane i naprawdę przereklamowane. Chętnie jednak się sama o tym przekonam. Gdzie w góry w Polsce jeszcze polecacie jechać? Może powymieniamy te miejscowości? Może nie ma ich wiele, ale każda ma plusy i minusy.
Nie mam jakoś presji specjalnie, jeśli chodzi o góry, bo jak wiadomo, każdy ma swoje widzimisię i to jest najważniejsze. Sama zerkam na przykład tutaj pomorskie-prestige.eu/spawellness/zdrowie-i-uroda/klinika-krojanty-tu-leczy-sie-nie-tylko-cialo-ale-i-dusze/ na to, gdzie mogę odpocząć i wypocząć i to dla mnie naprawdę ważne. Dlatego sobie o tym myślę i mam nadzieję, że Wam też to pasuje.