Rower na lato

fifi15

Rower na lato

Post autor: fifi15 »

Bardzo lubie podróże na rowerze, nie tylko w ramach sportu ale bardzo mnie to relaksuje, mieszkam jednak w takim mieście że zanim z niego wyjade mam wszędzie pod takie góry że z relaksu zostaje mi godzina sapania, pomyślałam o rowerze elektrycznym Na stronie portal.bikeworld/pl/artykul/porady/przeglad_rynku/17711/elektryczny_rower_trekkingowy_jaki_wybrac przeczytałam o takich które można używać z silnikiem jak i zasilać siłą własnych nóg a dzięki dobremu rozmieszczeniu silnika nie obciąża on naszych mięśni.

niebo

Re: Rower na lato

Post autor: niebo »

Też lubię jeździć rekreacyjnie na rowerze ,lecz w aktualnym momencie mam trochę to utrudnione moje dzieciaki nie bardzo nieudało mi się w nich tego zaszczepić wolą pływanie. Więc mi zostało jeżdżenie na marbo-sport/pl/pol_m_Sprzet-Cardio_Rowery-treningowe-1027.html przed telewizorem ;) . Dobrze że mają tak duży wybór bo przynajmniej miałam w czym wybrać taki jak mi odpowiada najbardziej i nie zajmuje wiele miejsca w domu .

Hitokm

Post autor: Hitokm »

No ja ze względu na to że mieszkam w mieście, zdecydowałem się na szosówkę. Całkiem przyjemnie mi się na niej jeździ, plusem na pewno jest też to że jest dość lekka i nie ma problemu z wnoszeniem jej na 3 piętro. Musiałem tylko siedzonko kupić wygodniejsze bo oryginalne na dłuższe dystanse nie jest specjalnie komfortowe. Generalnie jest to Trek Domane AL 3 kupiony kilka miesięcy temu, tutaj znajdziecie więcej informacji drerowery/pl/pl/p/Domane-AL-3-52-Viper-Red-2020/10843

iskierka

Post autor: iskierka »

A ja słyszałam, że warto zobaczyć sobie na stronę Wygodny Rower . Tam można znaleźć najróżniejsze oferty dotyczące rowerów. Co ważne możecie dokładnie zapoznać się z opisem danego modelu, a w ten sposób na pewno łatwiej wam będzie znaleźć dla siebie odpowiedni model.

Maja

Post autor: Maja »

Rowerem można w zasadzie jeździć cały rok. Ja jak tylko pogoda pozwala to wszędzie przemieszczam się rowerem. Jakiś czas temu zaczęłam inwestować w odzież dla kolarzy. Taka profesjonalna odzież bardzo ułatwia jazdę. Sporo informacji o ubraniach na rower znajdziecie na blogu nalinisklep/pl/blog/aktualnosci/odziez-dla-kolarzy-rodzaje-elastycznych-wkladek-kolarskich.html . Tu też możecie poczytać o akcesoriach przydatnych do jazdy.

agrusz

Post autor: agrusz »

Warto zawsze swój rower odpowiednio przygotować do sezonu. Należy dokładnie zadbać o to, aby nie tylko wszystko było sprawne, ale również funkcjonalne. Właśnie dlatego warto na spokojnie odwiedzić ten sklep. Jest tam bowiem w ofercie wiele różnych ciekawych propozycji. Mają szeroką gamę akcesoriów. Między innymi znajdziecie tam owijki.

Orto

Post autor: Orto »

Sprawdźcie też rowery używane wielez nich jest w dobrym w dobrym stanie - może znajdziecie coś fajnego i uda się Wam zaoszczędzić.

Reatka

Post autor: Reatka »

Właściwie to jeśli jeżdżę na rowerze to tylko wiosną i latem. Chciałam się Was poradzić czy na przykład taki rower kross level mógłby znać egzamin? Nie jestem pewna, czy taki właśnie sobie kupić, czy zdecydować się na inny. Ten jest w całkiem korzystnej cenie teraz, więc może już nie będę szukać tylko od razu zamówię?

mind

Post autor: mind »

A ja to nie kupuję roweru sezonowo, dlatego na pewno nie kupiłabym miejskiego, który raczej nie radzi sobie na śniegu przez cienkie dętki. Wolałabym coś mocnego, klasycznego. Być może coś takiego znajdę w sklepie rowerowym sklepzrowerami/pl . NIE WIEM. Na razie tylko testuję polecenie od kogoś z rodziny.

iskierka

Post autor: iskierka »

A co powiecie na rowery elektryczne ? Czy warto taki typ roweru kupić? Tak postanowiłam podpytać się bo zastanawiam się czy nie kupić czegoś tak funkcjonalnego, komfortowego, czy lepiej postawić na tradycyjny model?? Co wy na to?

ODPOWIEDZ