Rower na lato
Rower na lato
Bardzo lubie podróże na rowerze, nie tylko w ramach sportu ale bardzo mnie to relaksuje, mieszkam jednak w takim mieście że zanim z niego wyjade mam wszędzie pod takie góry że z relaksu zostaje mi godzina sapania, pomyślałam o rowerze elektrycznym Na stronie portal.bikeworld/pl/artykul/porady/przeglad_rynku/17711/elektryczny_rower_trekkingowy_jaki_wybrac przeczytałam o takich które można używać z silnikiem jak i zasilać siłą własnych nóg a dzięki dobremu rozmieszczeniu silnika nie obciąża on naszych mięśni.
Re: Rower na lato
Też lubię jeździć rekreacyjnie na rowerze ,lecz w aktualnym momencie mam trochę to utrudnione moje dzieciaki nie bardzo nieudało mi się w nich tego zaszczepić wolą pływanie. Więc mi zostało jeżdżenie na marbo-sport/pl/pol_m_Sprzet-Cardio_Rowery-treningowe-1027.html przed telewizorem
. Dobrze że mają tak duży wybór bo przynajmniej miałam w czym wybrać taki jak mi odpowiada najbardziej i nie zajmuje wiele miejsca w domu .

No ja ze względu na to że mieszkam w mieście, zdecydowałem się na szosówkę. Całkiem przyjemnie mi się na niej jeździ, plusem na pewno jest też to że jest dość lekka i nie ma problemu z wnoszeniem jej na 3 piętro. Musiałem tylko siedzonko kupić wygodniejsze bo oryginalne na dłuższe dystanse nie jest specjalnie komfortowe. Generalnie jest to Trek Domane AL 3 kupiony kilka miesięcy temu, tutaj znajdziecie więcej informacji drerowery/pl/pl/p/Domane-AL-3-52-Viper-Red-2020/10843
A ja słyszałam, że warto zobaczyć sobie na stronę Wygodny Rower . Tam można znaleźć najróżniejsze oferty dotyczące rowerów. Co ważne możecie dokładnie zapoznać się z opisem danego modelu, a w ten sposób na pewno łatwiej wam będzie znaleźć dla siebie odpowiedni model.
Rowerem można w zasadzie jeździć cały rok. Ja jak tylko pogoda pozwala to wszędzie przemieszczam się rowerem. Jakiś czas temu zaczęłam inwestować w odzież dla kolarzy. Taka profesjonalna odzież bardzo ułatwia jazdę. Sporo informacji o ubraniach na rower znajdziecie na blogu nalinisklep/pl/blog/aktualnosci/odziez-dla-kolarzy-rodzaje-elastycznych-wkladek-kolarskich.html . Tu też możecie poczytać o akcesoriach przydatnych do jazdy.
Warto zawsze swój rower odpowiednio przygotować do sezonu. Należy dokładnie zadbać o to, aby nie tylko wszystko było sprawne, ale również funkcjonalne. Właśnie dlatego warto na spokojnie odwiedzić ten sklep. Jest tam bowiem w ofercie wiele różnych ciekawych propozycji. Mają szeroką gamę akcesoriów. Między innymi znajdziecie tam owijki.
Sprawdźcie też rowery używane wielez nich jest w dobrym w dobrym stanie - może znajdziecie coś fajnego i uda się Wam zaoszczędzić.
Właściwie to jeśli jeżdżę na rowerze to tylko wiosną i latem. Chciałam się Was poradzić czy na przykład taki rower kross level mógłby znać egzamin? Nie jestem pewna, czy taki właśnie sobie kupić, czy zdecydować się na inny. Ten jest w całkiem korzystnej cenie teraz, więc może już nie będę szukać tylko od razu zamówię?
A ja to nie kupuję roweru sezonowo, dlatego na pewno nie kupiłabym miejskiego, który raczej nie radzi sobie na śniegu przez cienkie dętki. Wolałabym coś mocnego, klasycznego. Być może coś takiego znajdę w sklepie rowerowym sklepzrowerami/pl . NIE WIEM. Na razie tylko testuję polecenie od kogoś z rodziny.
A co powiecie na rowery elektryczne ? Czy warto taki typ roweru kupić? Tak postanowiłam podpytać się bo zastanawiam się czy nie kupić czegoś tak funkcjonalnego, komfortowego, czy lepiej postawić na tradycyjny model?? Co wy na to?