szkolenie z piłki nożnej?
szkolenie z piłki nożnej?
Czy korzystacie z jakiś szkoleń związanych z piłką nożną? Bo szukając w internecie jakiś fajnych szkoleń trafiłam na takie szkolenia online w Che Zostać za pomocą których można przekonać się jak zostać dobrym piłkarzem. Sądzę, że każdy chłopiec grający w piłkę bardzo ucieszy się z takiego szkolenia tym bardziej że prowadzi je sam Tomasz Frankowski, czyli człowiek znany i ceniony w tym sporcie
Re: szkolenie z piłki nożnej?
A dlaczego nie, ze wszystkiego mogą być przeprowadzane szkolenia. Ja nawet zastanawiałem się nad futsalem, kiedy tutaj ligafutsalu/com/ przeczytałem, że są gotowe rozgrywki w tym temacie. Może nie jest to tak popularny sport, jak piłka nożna, ale z pewnością również ciekawy.
Świetny pomysł. Jeśli twój syn lub chłopiec, o którym myślisz, lubi piłkę nożną to takie szkolenie z pewnością będzie dla niego ogromną radością. Ja bym do takiego szkolenia dorzuciła jeszcze fajną piłkę - tak, żeby mógł wykorzystać zdobyte informacje w praktyce. Rzuć okiem na przykład tu zina/pl/pilki. To profesjonalny sklep piłkarski i wiem, że mają w ofercie piłki różnego typu.
-
A kojarzycie trening motoryczny nazywany czasem też przygotowaniem motorycznym? W klinice enel sport w Warszawie (mają aż dwa oddziały w stolicy sprawdzcie sobie) możecie na taki sie zapisać do Pana Remigiusza
Dla kogoś kto gra w piłke idealna opcja bo po takim treningu poprawia się szybkość zręczność no i ogólnie to jest taki trening bardzo indywidualnie skrojony pod was że tak powiem, żeby poprawić wasze osiągi sportowe. Nie tylko dla małych piłkarzy 

Szkolenie z piłki nożnej ja miałem jak byłem dzieckiem i później zacząłem grać zawodowo w ten sport ale była kontuzja u musiałem przestać. Ale nadal chodzę na mecze, obstawiam też je w zakładach bukmacherskich, tu https://www.iforbet.pl/ macie jedną z popularnych stron tego typu.