Wybór odzieży do pracy

Bomka

Wybór odzieży do pracy

Post autor: Bomka »

takich rzeczy na chwile obecną najlepiej jest szukać w internecie bo tam jest ich największy wybór. Widziałam , że tutaj net-bear/pl/odziez-robocza mają bardzo duży wybór różnego rodzaju ciuchów dostosowanych do różnych zawodów.

makatka

Re: Wybór odzieży do pracy

Post autor: makatka »

Wszystko zależy od tego gdzie pracujesz.W mojej pracy, w stajni obowiązuje całkiem inna odzież,której na próżno szukać w zwykłych sklepach.Można ja dostać w typowych sklepach jeździeckich.Poszukując więc odzieży do tego typu zajęć,takiej jak toczki,bryczesy męskie warto zajrzeć do sklepu Horse-Trade.Jest doskonale wyposażony we wszystko co niezbędne dla konia i jeźdźca.

lisa

Post autor: lisa »

Tutaj pro-materials/pl/ znajdziesz duży wybór odzieży roboczej oraz obuwia w bardzo dobrych cenach. Jakość odzieży jest świetna. My zamawiamy tam już od jakiegoś czasu odzież oraz narzędzia dla pracowników.

milda

Post autor: milda »

Wszystko zależy od tego, jakich dokładnie ubrań szukasz. Jeśli masz na myśli odzież sportową to koniecznie zajrzyj do Desportivo. Znajdziesz tam też między innymi takie wygodne koszulki: desportivo/pl/pl/p/Koszulka-meska-adidas-M-FCY-T-czarna-HE1817/9989 .

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

Ja zazwyczaj zamawiam ubrania do pracy (i nie tylko) ze strony parine/pl/. Mają piękną, dobrą jakościowo odzież :) Polecam zerknąć na ich stronę ;) Na pewno każda kobieta wybierze coś dla siebie.

Maja

Post autor: Maja »

Wszystko zależy od tego, gdzie pracujecie. Jeśli nie macie jakiegoś wymaganego stroju do pracy, ale musicie się elegancko ubrać to warto zapoznać się z trendami modowymi, by wiedzieć jakie ubrania warto wybrać. Obecnie znów do łask wraca panterka. Odzież w zwierzęcy wzór połączona z gładkimi elementami daje możliwość stworzenia pięknej stylizacji na każdą okazję, w tym do pracy.

migotka

Post autor: migotka »

W internecie faktycznie jest większy wybór odzieży roboczej niż w sklepach stacjonarnych. Na przykład ostatnio trafiłam przez przypadek na taką hurtownie budowlaną narzedzia-krab/pl/ . Według mnie asortyment rewelacja. Dosłownie każdy może dla siebie wybrać odpowiedni sprzęt, narzędzia oraz odzież BHP.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wszystko zależy od tego, jaką masz pracę i jak się do niej ubierasz. Nie zapomnij również o torebce. Torebka powinna być odpowiednio dopasowana do konkretnej stylizacji. Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie do Bigordi. Myślę, że każdy znajdzie tam rozwiązanie, które będzie dopasowane do jego potrzeb.Mnie wpadła w oko różowa torebka

ODPOWIEDZ