Naprawa/ wymiana reflektorów

Mika

Naprawa/ wymiana reflektorów

Post autor: Mika »

Niedawno miałam drobną kolizję, która skończyła się dość mocno zarysowanym reflektorem. Nie chciałam w takim stanie jeździć dlatego szybko umówiłam się na wizytę u specjalistów z Autogamma, którzy zajmują się takimi usterkami. Na stronie reflektory.autogamma/pl/index.php/uslugi znajdziecie ich pełny wachlarz usług

Domis3223

Re: Naprawa/ wymiana reflektorów

Post autor: Domis3223 »

Jeżeli chodzi o drobne naprawy tego typu to, oddaje samochód do zwykłych warsztatów samochodowych, jednym z nich jest warsztat plichta Gdańsk, używane samochody naprawiają z bardzo dobrym skutkiem, jednak jeśli chodzi o nowy samochód, to warto skorzystać z autoryzowanego serwisu danej marki.

Kobietaewka77

Post autor: Kobietaewka77 »

A czy zapalona kontrolka epc w samochodzie, to drobna naprawa czy raczej cos większego. Ja zupełnie nie wiem co, to znaczy i do czego się tyczy. Gdzie się z tym problemem udać do mechanika czy raczej elektromechanika, który na komputerze sprawdzi, od czego to.

ina83

Post autor: ina83 »

W przypadku samochodów osobowych raczej nie ma problemów z taką wymianą. Jest wiele warsztatów, które się tym zajmują. Kłopot pojawia się, gdy jesteśmy właścicielami samochodów ciężarowych. Tu wymagany jest specjalistyczny serwis. Na szczęście są miejsca takie jak to serwisalltrucks/pl/serwis-samochodow-ciezarowych/ , które zajmują się kompleksową naprawą ciężarówek. I warto z tego skorzystać.

tomala

Post autor: tomala »

Myślę, że najlepiej skontaktować się z warsztatem samochodowym. Fachowcy z pewnością będą wiedzieli, jak działać w tej sytuacji. Ja polecam Wam serwis samochodowy Auto Korbas Wysogotowo Poznań: autokorbas/pl/ . Jestem z jego usług bardzo zadowolona.

bulba

Post autor: bulba »

Bardzo dobrze zrobilas, jazda uszkodzonym autem bylaby nieodpowiedzialna :) ja tez jak tylko zauwaze chocby drobną usterke, to zgłaszam sie do autofabric/pl/ , zeby mi naprawili wszystko tak jak trzeba. swietny serwis, zakres uslug maja spory, korzystam juz od dawna

Marzena21

Post autor: Marzena21 »

Gdy interesuje Cię właśnie ten wątek to pamiętaj, iż znam miejsce, gdzie powinnaś odczytać o wiele więcej nadzwyczaj dobrych informacji na niniejszy temat. Rekomenduję w wolnej chwili ponieważ naprawdę warto według mnie - rejestracjeiprzeglady/pl .

janka

Post autor: janka »

Fachowców możesz znaleźć tutaj portalpro/pl/ Ten portal to według mnie złoto! Bez problemu znalazłam tam ostatnio pana, który naprawił nam elektrykę w mieszkaniu.

ODPOWIEDZ