Jaki klasyk na złe czasy

Mirachu

Jaki klasyk na złe czasy

Post autor: Mirachu »

Na pewno nie kupię dziś drogiego samochodu, choćby był nie wiem jak doskonały. Klasyk to pewnie będzie najoszczędniejsze rozwiązanie. Jakie kryteria brać pod uwagę rozglądjąc się za starym samochodem?

Kulka

Re: Jaki klasyk na złe czasy

Post autor: Kulka »

Ludzie mają różne pomysły, to zależy od tego jakie masz potrzeby. Mój znajomy, tak dla przykładu, zaplanował kupienie i wyremontowanie Fiata Cinquecento Sporting. Samochód mały, miejski, za swoich czasów należał do najlepiej wyposażonych . W wersji Sporting był montowany czterocylindrowy silnik o pojemności 1,1 litra o mocy 55 koni mechanicznych przy 5,5 tysiącach obrotów na minutę. Na baku 35 l można przejechać nawet 420 km.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

JAk już kupisz to auto klasyczne to polecam ci tutaj beesafe/pl/ zobaczyć jaką składkę ubezpieczeniową ci zaproponują. Bo jednak nie ma co przepłacać za ubezpieczenie, zobacz jak tanio tam je dostaniesz, na stronie można wyliczyć.

rezo

Post autor: rezo »

wybór samochodu nie jest aż tak trudny, problemem często jest wybór ubezpieczenia do takiego auta. Dlatego ja głównie sprawdzam strony typu superpolisa/pl/placowki-miasto/olsztyn/ gdzie jestem wstanie dopasować ubezpieczenie pod swoje preferencje

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Ja poszukuję samochodu do jazdy na offroadzie i zastanawiam się, który będzie dla mnie odpowiedni. Póki co zbieram informacje na te temat. Ciekawy artykuł można przeczytać tutaj terenowiec/pl/pl/poradnik/post/69-jakie-auto-na-offroad.html :) Czy ktoś ma doświadczenie w tej kwestii i mógłby służyć dobrą radą?

ODPOWIEDZ