Auto w Kielcach

Doris

Auto w Kielcach

Post autor: Doris »

Cześć, zastanawiam się, czy w Kielcach lepiej podróżować autem czy komunikacją miejską? Myślę nad dłuższym wypożyczeniem samochodu, ale nie wiem, czy mi się opłaci. Tuta jest interesująca oferta beep.rent/oferta/wypozyczalnia-samochodow-kielce/ . Formalności u nich załatwia się internetowo, a ceny za dobę też są w porządku. Korzystaliście z ich usług?

novka

Re: Auto w Kielcach

Post autor: novka »

To zależy od ciebie, w kazdym razie samochód zawsze warto mieć w razie sytuacji awaryjnych. Jeśli nie chcesz na niego przeznaczyć dużych pieniędzy to najlepiej odwiedzić kłodzko komis samochodowy - tam są dostępne tanie auta

tomala

Post autor: tomala »

W moim przypadku sprawdza się profesjonalny autoserwis 24h Kraków Euro Hol: eurohol/pl/autoserwis/ . Regularnie do nich zaglądam jeśli mam problem z autem. Na pewno podejmie się naprawy w Twoim samochodzie. Oferują także usługi pomocy drogowej.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ja to wam powiem że jak chcecie kupić nowe auto czy używane i do niego potrzebujecie ubezpieczenia to tutaj beesafe/pl/kalkulator-oc-ac/ macie składki niskie, wyliczcie sobie tam na ich kalkulatorze jakie będziecie je mieć.

milda

Post autor: milda »

Myślę, że można też wziąć pod uwagę taką opcję jak Mitsubishi salon: technotop/pl/mitsubishi/samochody-nowe/ . Samochody tej marki znane są z wysokiej jakości. Sądzę, że mogą one spodobać się także Wam.

ODPOWIEDZ