Wymiana baterii
Wymiana baterii
Siemka! Posiadam iphona i coś ostatnio stało mi się z jego baterią. Zastanawiam się więc nad jej wymienieniem. Znacie może jakąś firmę, która oferuje takie usługi? Sporo dobrego od znajomej słyszałem o tej stronie https://flixapple.com/wymiana-baterii-w-iphone/ . Myślicie, że faktycznie warto im zaufać? Zależy mi na porządnym podejściu do tej wymiany.
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć
Re: Wymiana baterii
Tutaj idream/pl/serwis/nasze-serwisy/krakow/ jest namiar na autoryzowany serwis Apple. Zajmują się tam między innymi wymianą baterii. Uważam, że nie ma co zajmować się tym na własna rękę. Trzeba takie zadanie powierzyć profesjonalistom, aby nasz telefon działał jak wcześniej. Pomyślcie o tym koniecznie. Warto stawiać na jakość.
Re: Wymiana baterii
Niestety ja mam wbudowaną baterię i dowiedziałam się w serwisie, że z moim telefonem nie da się już nic zrobić. Będę zatem musiała sprawić sobie nowy. Rozglądając się po różnych ofertach w internecie trafiłam na taki ciekawy artykuł magazyn.ceneo/pl/artykuly/xiaomi-mi-11-specyfikacja . Może faktycznie kupiłabym sobie tego Xiaomi Mi 11? Całkiem elegancko się prezentuje.