Gdzie wymienię szybkę w iPhonie?

Awatar użytkownika
Galxa56

Gdzie wymienię szybkę w iPhonie?

Post autor: Galxa56 »

Cześć, tak jak w temacie. Szukam profesjonalnej firmy, która zajmuje się wymianą szybki w iPhonie. Macie jakieś ciekawe i sprawdzone propozycje? Sporo dobrego w internecie czytałem o tym serwisie https://wymieniamywyswietlacze.pl/wymia ... -warszawa/ . Co o nim sądzicie? Z tego co widzę to mają oni całkiem sporo pozytywnych opinii.
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

migotka

Re: Gdzie wymienię szybkę w iPhonie?

Post autor: migotka »

Mnie szybkę w telefonie wymieniał znajomy ale i tak poradził abym już kupiła nowy. Najlepszy byłby jeden z tych dwóch smartfonów: iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max magazyn.ceneo/pl/artykuly/iphone-12-pro-specyfikacja . Jak na tak dobrą jakość, super wygląd i podzespoły to faktycznie szokują niską ceną.

agrusz

Post autor: agrusz »

Tutaj idream/pl/ na pewno warto sobie zerknąć. Jest tam bowiem namiar nie tylko na sklep z urządzeniami, ale również na autoryzowany serwis. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Macie tam również cennik napraw. Dzięki temu będziecie mogli sobie przekalkulować czy taka naprawa się opłaca czy też nie.

arkini

Post autor: arkini »

A ja nie za bardzo się na tym znam, ale mogę powiedzieć, że ten serwis - Tele Premium telepremium/com/pl/ na Konstytucji 3 Maja 9A w Rawie Mazowieckiej może pomóc. Ogólnie dowiedziałam się o nim od koleżanki, która ma problem dosłownie ze wszystkim. Jak tylko uda mi się z nimi dogadać, to spróbujemy oddać mój telefon.

lasek

Post autor: lasek »

Sama bardzo chętnie tego się dowiem, bo jednak z tymi telefonami bardzo różnie bywa. Dlatego też warto zacząć sprawdzać gdzie dobre serwisy telefonów komórkowych można znaleźć. I tak dowiedziałam się, że tutaj medicphone/pl/serwis-naprawa-telefonow/ znajdę bardzo dobry serwis w którym to zajmują się praktycznie naprawami wszystkiego. Więc w razie czego zapiszę sobie do nich namiary.

ODPOWIEDZ