Oprogramowanie antywirusowe

Awatar użytkownika
Galxa56

Oprogramowanie antywirusowe

Post autor: Galxa56 »

Cześć! Wiecie może, gdzie uda mi się kupić oprogramowanie antywirusowe w dobrej cenie? Zależy mi również na jego dobrej skuteczności, więc jeśli macie jakieś ciekawe propozycje to koniecznie dajcie znać. Moja siostra poleciła mi tą stronę https://www.kaspersky.pl/internet-security . Myślicie, że warto się na niego zdecydować?
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć

lisa

Re: Oprogramowanie antywirusowe

Post autor: lisa »

MYw firmie mamy bardzo dobre oprogramowanie antywirusowe. Teraz myślimy o zamówieniu tego oprogramowania ccontrols.net/pl/produkty/oprogramowanie/altium-designer/ Służy ono m.in do projektowania elektroniki. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na jego temat. Ktoś z was korzysta z Altium Designer?

Marzena21

Post autor: Marzena21 »

Jeśli chcesz się dowiedzieć na niniejszy temat więcej to rekomenduję zajrzeć sobie na stronę - oprogramowanie cms . Według mnie w tym miejscu odszukasz najbardziej potrzebne informacje odnośnie tego wątku. Według mnie źródło porządnej wiedzy.

iskierka

Post autor: iskierka »

O tak... Oprogramowań jest bardzo dużo dzisiaj i to nie tylko, które tak skutecznie chronią nasz komputer przed wirusami etc. Wiele programów pozwala nam skutecznie zarządzać danymi i innymi procesami. Poczytajcie sobie praktycznych porad przykładowo na temat - chmura prywatna a publiczna - jaka jest różnica?

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jak chodzi o opragramowanie antywirusowe to również zastanawiam się nad odpowiednim wyborem, chcę kupi nowego laptopa jakim jest model opisywany tutaj dell-laptopy/pl/nowe-wsparcie-dla-twojego-biznesu/ i chciałabym mie go porządnie zabezpieczony. Jaki program byłby najlepszy? może byc jak najbardziej z płatną subskrypcją.

adamowska

Post autor: adamowska »

Nie tylko oprogramowanie antywirusowe jest ważne ale też korzystanie z bezpiecznego komunikatora. U nas jest usecrypt cyberdefence24/pl/co-sprawia-ze-polski-komunikator-usecrypt-messenger-jest-tak-bezpieczny , który pozwala na ukrycie adresu IP przed komunikującymi się ze sobą stronami a w przypadku innych komunikatorów użytkownicy mogą swobodnie określić lokalizację drugiej strony komunikacji.

ODPOWIEDZ