Czas pracy kierowcy
Czas pracy kierowcy
Cześć. Czy znacie jakieś dobre i sprawdzone systemy harmonogramu czasu pracy kierowcy? Jakiś harmonogram czasu pracy kierowcy jest tu. Co o tym sądzicie?
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.
Re: Czas pracy kierowcy
Niestety nie mam pojęcia. Nie pomogę Ci.
Ponosisz porażkę tylko, jeśli sobie to wmówisz, pamiętasz?
Niedawno w internecie napotkałam się na wpis odnośnie tego tematu na blogu - auto-wycieraczki/com/pl .To nadzwyczaj wartościowy wpis. Myślę, że można się dzięki nim wiele dowiedzieć. Zajrzyjcie sobie sami a nie pożałujecie. Są tam także inne super wpisy.
Niestety w jeżeli chodzi o taki program to nie bardzo wiem , ale przy takiej pracy bardzo często prowadzi się samochód w nocy jak i mój chłopak tak jeździ . I trafiliśmy na okulary eyewear24.net/product-pol-40031-Okulary-Przeciwsloneczne-Arnette-An-4271-Zoro-263485.html które nie tylko mają funkcję przeciwsłonecznych ale i przez to że mają żółte szkła to przy jeździe nocnej rozświetlają drogę i powodują że jedzie się nich przyjemnie a wzrok się tak nie męczy.
Gdy chcesz się doedukować na owy temat więcej to polecam wejść sobie na blog - suvseat/pl . Osobiście uważam, że w tym miejscu znajdziesz najpotrzebniejsze info w nawiązaniu do owego tematu. Według mnie centrum porządnej wiedzy.
Do rejestracji czasu pracy kierowców służą tak zwane tachografy cyfrowe. Na stronie internetowej europim/pl/czytnik-do-tachografu-cyfrowego/ możecie sobie zobaczyć, jak wyglądają specjalne czytniki do takich tachografów. Polecam 

Gdy dotyczy Cię właśnie ten wątek to miej na uwadze, iż znam miejsce, gdzie powinnaś dowiedzieć się o wiele więcej wyjątkowo dobrych informacji na ten temat. Polecam jak tylko znajdziesz czas bo faktycznie warto według mnie - servis-auto/pl .