Wynajem samochodu
Wynajem samochodu
Tak jak w temacie. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad wynajęciem długoterminowym samochodu. Polecicie jakąś konkretną firmę? Wczoraj pogrzebałem trochę w sieci na ten temat i trafiłem na tmflota.pl . Myślicie, że warto skorzystać z ich oferty? Może ktoś z was miał z nimi styczność?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
-
Re: Wynajem samochodu
Jeśli szukasz dobrej wypożyczalni to polecam firmę z Tarnowa omt-wypozyczalnia-samochodow/pl/wypozyczalnia-samochodow-sportowych/
Słyszałam może ktoś z Was o niej? Skorzystałem kiedyś z ich usług i byłem zadowolony, sportowy samochód dodaje adrenaliny, a pojazdy z tej wypożyczalni zawsze odpowiednio przygotowane do jazdy.

Moim zdaniem wynajem jest nieopłacalny. Lepiej kupić nowe auto i móc cieszyć się nim na co dzień. Na stronie: volvocarkalisz.volvocars-partner/pl/dostepne-na-miejscu jest oferta marki volvo, w której można niedrogo kupić całkiem nowe auto. Warto wybrać coś z tej oferty, bo marka ta słynie z jakości i bezpieczeństwa.
Jestem właścicielem wypożyczalni samochodów, dlatego zadbałem o to, by ceny za paliwo były jak najniższe i zainwestowałem w karty paliwowe od firmy https://www.flotex.pl/karty-paliwowe/. Ceny są znacząco niższe od standardowych, co pozwala na zaoszczędzenie dużej sumy pieniędzy.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Nie wiem tak do końca o takim wynajmie lecz na uwadze mam takiego typu rozwiązanie. Bo jednak w nagłych sytuacjach warto mieć jakieś wyjście awaryjne. I tak też między innymi znalazłam ofertę odnośnie wynajem długoterminowy Mercedes Bo jednak ich oferta bardzo konkretna ofertą jest wartą uwagi.