Projektowanie ogrodów

Awatar użytkownika
Kemadas

Projektowanie ogrodów

Post autor: Kemadas »

Tak jak w temacie... Chciałbym skorzystać z usług projektowania ogrodu, ale nie wiem na kogo warto się zdecydować. Jesteście w stanie kogoś polecić? Do tej pory w sieci wpadłem na https://brzozowisko.com/projektowanie-o ... legionowo/ . Co myślicie o tej firmie? Warto im zaufać czy lepiej poszukać kogoś innego? Dajcie znać proszę.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

elzunia54

Re: Projektowanie ogrodów

Post autor: elzunia54 »

Projektowanie ogrodów nie jest na pewno łatwe, ja sama nie dałam sobie z tym rady i mi znajomy pomagał który się na tym zna. A tutaj gardenspace/pl/meble-ogrodowe-2-osobowe zamówić meble wam polecam do ogrodu bo jednak mają tam stylowe i nowoczesne.

Reatka

Post autor: Reatka »

Mieszkamy na parterze w bloku i mamy dostęp do małego ogródka. Niedawno odkupiliśmy mieszkanie na rynku wtórnym. Teraz trzeba by było jakoś całość urządzić. Zastanawiam się, czy warto skorzystać w tym celu z pomocy architekta projektowanie-wnetrz-online/pl/projektowanie-mieszkania-online . Co mi w tej kwestii doradzicie?

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ja sama swój ogród projektowałam bo się na tym trochę znam i wyszło całkiem fajnie. Tutaj https://gardenspace.pl/minimalistyczny-zestaw-ogrodowy polecam wam zajrzeć na meble minimalistyczne ogrodowe bo są naprawdę ładne i do tego wysokiej jakości.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Ogrodem zajmujemy się sami, bez pomocy firmy zewnętrznej. Zajmujemy się ogrodem od projektowania po wykonanie i pielęgnację. W naszym ogrodzie znajduje się dość sporo różnych elementów betonowych, więc taka farba do malowania betonu na zewnątrz się nam jak najbardziej przydaje. Jej stosowanie wydłuża żywotność tychże rzeczy w nasyszm ogrodzie, to ważne.

novka

Post autor: novka »

Jeśli chodzi o wyposażenie strefy wypoczynkowej w ogrodzie, nie można zapomnieć o możliwości relaksu dzięki wannie z hydromasażem. Myśląc o temacie ogrodu, warto pomyśleć o tym, jak można je jeszcze bardziej uatrakcyjnić. W tym kontekście, wanna z hydromasażem może być fajną opcją, która pozwoli nam cieszyć się pięknem otaczającej przyrody i jednocześnie odpocząć w komfortowych warunkach. Szukając pomysłu na strefę wypoczynkową w ogrodzie, warto rozważyć wybór wanny z linii Sun Spa, która zapewni nam wysoką jakość w przystępnej cenie.

ODPOWIEDZ