Przydomowa oczyszczalnia ścieków
Przydomowa oczyszczalnia ścieków
Planuję inwestycję w przydomową oczyszczalnię ścieków, jako część mojego projektu budowy domu ekologicznego. W związku z tym, szukam zaufanego dostawcy, który może zaoferować mi zbiorniki niezbędne do zbudowania takiego systemu. Oczyszczalnia musi być wydajna, niezawodna i przystosowana do warunków, w jakich będzie eksploatowana. Moja uwaga skupiła się na ofercie Ekozbiorniki, a konkretnie na ich zbiorniku drenażowym Aquabin o pojemności 3000l https://ekozbiorniki.pl/produkt/przydom ... a-aquabin/ . Czy jest ktoś tutaj, kto zdecydował się na zakup zbiornika do przydomowej oczyszczalni ścieków od Ekozbiorniki? Jakie były Wasze doświadczenia związane z zakupem, instalacją i użytkowaniem? Czy produkt spełnia Wasze oczekiwania pod kątem efektywności i łatwości obsługi?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Przydomowa oczyszczalnia ścieków
Jeśli chodzi o instalację kanalizacyjną to znajduje się ona w każdym domu, jednak pytanie gdzie odprowadzane są ścieki. Jeśli macie dostęp do miejskiej nitki kanalizacyjnej to jesteście szczęśliwcami, jeśli jednak nie macie takich możliwości musicie wybrać jeden z wariantów. Oczyszczalnia przydomowa to jak najbardziej dobry wybór ale potrzebna wam będzie jeszcze pompa rozdrabniająca do ścieków. Wybierzcie taką, która spełni wasze oczekiwania jeśli chodzi o jej wydajność.
Re: Przydomowa oczyszczalnia ścieków
A czy ktoś z was może posiada szambo dwukomorowe od firmy Septik? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym, czy zamówić tam zbiornik również dla siebie. Wiecie zależy mi na jakość, bo nie chcę za kilka krótkich lat wymieniać wszystko...