mieszkaniach z rynku pierwotnego

Bonia

mieszkaniach z rynku pierwotnego

Post autor: Bonia »

Szukam informacji o mieszkaniach z rynku pierwotnegomieszkaniach z rynku pierwotnego. Jakie macie doświadczenia z zakupem mieszkania na rynku pierwotnymzakupem mieszkania na rynku pierwotnym? Na co zwrócić uwagę przy wyborze dewelopera i jak uniknąć ewentualnych pułapek?

Bonia

Re: mieszkaniach z rynku pierwotnego

W nowym mieszkaniu warto zainstalować elektryczny podgrzewacz wody. W dzisiejszych realiach to jedyna opcja na oszczędzanie, bo ciągnie prąd tylko wtedy kiedy potrzebna jest woda.

Bonia

Sama mebluję sobie mieszkanie i planuję zająć się odnawianiem drewnianych mebli, ale jestem totalnym amatorem. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć, jak wygląda renowacja mebli krok po kroku? Jakie narzędzia i materiały są niezbędne na start

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Mieszkania od dewelopera są w stanie tzw. deweloperskim czyli trzeba jeszcze tam trochę pracy i pieniędzy włożyć. Na szczęście okna już mamy ale już podłogi i drzwi wewnętrzne - to już nasza sprawa do ogarnięcia. Jeśli będziecie szukać drzwi do waszego domu czy mieszkania mogę polecić wam drzwi Białystok https://insolut.pl/. Tam na prawdę jest w czym wybierać a dodatkowo możecie liczyć na dobre doradztwo.

rollo

Post autor: rollo »

Wrocław oferuje wiele nowych osiedli, ale Żerniki na Novo mają wszystko, czego szukam. Nowoczesny design, bliskość najważniejszych punktów i świetna komunikacja z całym miastem to powody, dla których to osiedle przyciąga moją uwagę.

kalka

Post autor: kalka »

Jak myślicie, jak wytwórcy energii tworzą ceny, jakie płacimy? W końcu kosztów jest sporo, ale nie można powiedzieć, że one od kilku lat nie wzrastają. Ciągle pojawia się coś więcej i nie mogę kompletnie sobie z tym poradzić. Może jednak będzie to dla nas dobre, by się w tym zorientować?

ODPOWIEDZ