Cześć! Od jakiegoś czasu rozważam inwestycję w nieruchomości na Śląsku i zanim podejmę jakiekolwiek konkretne działania, chciałbym zlecić profesjonalną analizę rynku. Interesują mnie głównie miasta takie jak Katowice, Gliwice i Tychy, ale nie wykluczam też mniejszych miejscowości w regionie. Chodzi mi o analizę nie tylko pod kątem średnich cen, ale również pod względem opłacalności najmu, popytu na konkretne metraże, typy zabudowy i lokalizacji.
Wpadłem na stronę VISK https://visk.pl/ i widzę, że zajmują się również analizą rynku nieruchomości. Wygląda na to, że mają doświadczenie nie tylko w wycenach, ale też w szerszym spojrzeniu na rynek – właśnie czegoś takiego szukam. Zanim się z nimi skontaktuję, chciałbym zapytać, czy ktoś z was zlecał im podobne opracowanie? Jeśli ktoś korzystał z usług VISK w tym zakresie, bardzo chętnie przeczytam, jak wyglądała współpraca i czy analiza pomogła w podjęciu decyzji inwestycyjnej.
Analiza rynku nieruchomości Katowice
Analiza rynku nieruchomości Katowice
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Analiza rynku nieruchomości Katowice
Dobrze wiedzieć a co do zakupu mieszkań w Katowicach to powoli przymierzam się do zakupu mieszkania na osiedlu francuska park bo nie kalkuluje mi się dłużej czekać i mieszkać w wynajętym mieszkaniu