Projektant wnętrz

kalka

Re: Projektant wnętrz

Post autor: kalka »

Ja tam nie zamierzam z kogoś takiego korzystać, bo mi się wydaje, że to ogólnie nie jest rozsądne. Dlatego podpowiem jedynie, że takie sklepzramami/pl/antyrama-i-antyramy strony odwiedzam i szukam inspiracji. Myślę, że będzie to ciekawe i niecodzienne, ale czas jeszcze pokaże.

arkini

Post autor: arkini »

Właśnie ja natrafiłam na fajnego ogólnie specjalistę. On mi pokazał wypoczynki bodzio i wydaje mi się, że to będzie całkiem w porządku. Mam nadzieję, że uda mi się namówić kogo trzeba, żeby się na to zdecydować. Jednak zależy mi na bardzo dobrym wykonawstwie.

mind

Post autor: mind »

Moda jest przewrotna i ja sama doskonale o tym wiem. Po prostu, zdaje sobie sprawę z tego, że jednak mimo wszystko wracają te trendy i to, co dziś jest modne, znane było za czasów młodości naszych rodziców, czy nawet dziadków. Na przykład tego rodzaju yourhomestory/com/pl/fotele-pikowane meble to nowoczesny styl pomieszany ze staromodnym pikowaniem. A jednak nadal ludzie chętnie po nie sięgają.

tomala

Post autor: tomala »

A co powiecie na przykład na takie rozwiązanie jak zasłony miodowe: macodesign.eu/pl/p/Gold-Pomme-Terre-miodowa-aksamitna-zaslona/2646 ? Czy Waszym zdaniem takie zasłony nadają się do salonu? Szukam czegoś oryginalnego do mojego domu.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Bardzo ważnym elementem wykończenia naszych domów czy mieszkań są drzwi. Przede wszystkim zobaczcie co rynek w tym względzie ma wam do zaoferowania. Zajrzyjcie tutaj - drzwi Białystok https://insolut.pl/ .Tam jest w czym wybierać ale to czego nie znajdziecie gdzie indziej to fachowcy dzielący się z wami wiedzą na ten temat. Warto tam zajrzeć i umówić się,

ODPOWIEDZ