Mieszkania rynek pierwotny

Bonia

Mieszkania rynek pierwotny

Post autor: Bonia »

Planuję zakup mieszkania rynek pierwotny i zastanawiam się, na co zwrócić szczególną uwagę przy podpisywaniu umowy deweloperskiej. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z mieszkania na rynku pierwotnymmieszkania na rynku pierwotnym i może podzielić się wskazówkami? Chętnie posłucham rad! 🏡🔑

Bonia

Re: Mieszkania rynek pierwotny

A ja kupiłem mieszkanie i planuję remont i zastanawiam się nad kładzeniem płytek na ścianie – jakie macie sprawdzone techniki, żeby efekt był jak najbardziej profesjonalny? A przy okazji, ktoś może podpowiedzieć, jak układać płytki na podłodze? Szukam dobrych porad i trików! 🛠️🧱

Bonia

Robimy altanę przy domu i zastanawiam się nad użyciem lakieru żywicznego do ochrony drewna, ale również interesują mnie kolorowe lakiery do drewna. Ktoś z Was używał takich produktów? Jakie są Wasze doświadczenia? Chętnie poznam Wasze rekomendacje!

Bonia

Szukam najlepszego rozwiązania do ogrzewania wody w domu. Zastanawiam się, czy lepszy będzie bojler elektryczny, czy może ogrzewanie gazowe? Macie jakieś doświadczenia z tymi opcjami? Chciałbym wybrać coś energooszczędnego i wydajnego. Dajcie znać, co u Was się sprawdziło!

Bonia

Szukam masy uszczelniającej do łazienki – która najlepiej sprawdza się w wilgotnych warunkach? Dodatkowo, planuję zrobić hydroizolację podłogi w piwnicy i zastanawiam się, jakie materiały będą najskuteczniejsze. Ktoś ma doświadczenie z tymi produktami? Będę wdzięczny za podpowiedzi!

kalka

Post autor: kalka »

Moja mama ma problem z szukaniem dla siebie mieszkania, dlatego zostawiła to mnie. Możemy porozmawiać trochę na temat lokum, jakie ma do zaoferowania firma angelgreen.pl ? Widziałam tamtejsze oferty i takie nowoczesne mieszkanie z 60 mkw nam może odpowiadać. Chętnie poznam opinie od osób zorientowanych, jak łatwo przeprowadzić z nimi transakcję.

adamowska

Post autor: adamowska »

Teraz w Szczecinie buduje też atrakcyjne osiedle deweloper Atal. To świetna lokalizacja bo to wyspa Kepa Parnicka czyli miejsce oddalone od centrum niespełna 3 km w prostej linii a do tego otoczenie jest bardzo malownicze

bulba88

Post autor: bulba88 »

Jeśli szukasz nowoczesnego i funkcjonalnego mieszkania, koniecznie sprawdź ofertę https://modehpolmo.pl/. Polecam!

oppa

Post autor: oppa »

a kojarzy może ktoś z Was dewelopera APM Development, który buduje osiedla w Warszawie ? Podoba mi się Orkanów i Augustówka. Ktoś, coś ?

ODPOWIEDZ