Projektant wnętrz
Re: Projektant wnętrz
Ja tam nie zamierzam z kogoś takiego korzystać, bo mi się wydaje, że to ogólnie nie jest rozsądne. Dlatego podpowiem jedynie, że takie sklepzramami/pl/antyrama-i-antyramy strony odwiedzam i szukam inspiracji. Myślę, że będzie to ciekawe i niecodzienne, ale czas jeszcze pokaże.
Właśnie ja natrafiłam na fajnego ogólnie specjalistę. On mi pokazał wypoczynki bodzio i wydaje mi się, że to będzie całkiem w porządku. Mam nadzieję, że uda mi się namówić kogo trzeba, żeby się na to zdecydować. Jednak zależy mi na bardzo dobrym wykonawstwie.
Moda jest przewrotna i ja sama doskonale o tym wiem. Po prostu, zdaje sobie sprawę z tego, że jednak mimo wszystko wracają te trendy i to, co dziś jest modne, znane było za czasów młodości naszych rodziców, czy nawet dziadków. Na przykład tego rodzaju yourhomestory/com/pl/fotele-pikowane meble to nowoczesny styl pomieszany ze staromodnym pikowaniem. A jednak nadal ludzie chętnie po nie sięgają.
A co powiecie na przykład na takie rozwiązanie jak zasłony miodowe: macodesign.eu/pl/p/Gold-Pomme-Terre-miodowa-aksamitna-zaslona/2646 ? Czy Waszym zdaniem takie zasłony nadają się do salonu? Szukam czegoś oryginalnego do mojego domu.
Bardzo ważnym elementem wykończenia naszych domów czy mieszkań są drzwi. Przede wszystkim zobaczcie co rynek w tym względzie ma wam do zaoferowania. Zajrzyjcie tutaj - drzwi Białystok https://insolut.pl/ .Tam jest w czym wybierać ale to czego nie znajdziecie gdzie indziej to fachowcy dzielący się z wami wiedzą na ten temat. Warto tam zajrzeć i umówić się,
Przeglądam pomysły na urządzenie niedużego salonu i wpadł mi w oko ten wpis: https://www.gip.net.pl/jak-urzadzic-sal ... i-pomysly/. Podoba mi się, że jest praktycznie i bez zbędnych „porad typu katalog IKEA”. Szczególnie przydatne są wskazówki o wielofunkcyjnych meblach i unikaniu zagracenia przestrzeni.
Takie kwestie jak ogrzewanie mieszkania czy domu także trzeba przewidzieć już na etapie projektowania aby wszelkie niezbędne elementy instalacji były gotowe. Zawsze też uważałam ,że podłączenie domu do sieci ciepłowniczej jest najlepszym z możliwych sposobów na ogrzewanie domu czy mieszkania. Nie trzeba przede wszystkim wyposażać swojej kotłowni, co jest niezwykle kosztowne. Polecam wszystkim takie rozwiązanie.