Akcesoria do łazienki

Awatar użytkownika
Taheei45

Akcesoria do łazienki

Post autor: Taheei45 »

Hejka! Ostatnio przymierzam się do zakupu akcesoriów do łazienki . Kupowaliście już może takie rzeczy i możecie coś polecić? Wczoraj przeszukując internet trafiłem na tą stronę. Kompletnie jednak nie wiem na co się zdecydować. Macie może jeszcze jakieś propozycje? Dajcie znać, będę wdzięczny!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

iskierka

Re: Akcesoria do łazienki

Post autor: iskierka »

Fajnie, że o tym piszesz, ponieważ niedługo przymierzam się do remontu łazienki i muszę zastanowić się w ogóle jak chciałabym, aby wyglądała. Tak interesuje mnie wykonanie drewnopodobnej łazienki, dlatego po przeczytaniu artykułu grupamo/pl/porady/nowoczesne-podlogi-winylowe-lvt-alternatywa-dla-naturalnego-drewna/ zastanawiam się czy nie na podłogę postawić panele winylowe lvt.

Maja

Post autor: Maja »

A patrzylas moze na portal Pokato/pl? Maja tam kategorie: meble łazienkowe , w ktorej jest naprawde MASA ciekawych ogloszen. i co ciekawe - ogloszenia sa darmowe (wiadomo, ze ich przegladanie takze, ale zamieszczanie!). A sam serwis - niezle sie rozwija i oferty maja konkurencyjne.

Kobietaewka77

Post autor: Kobietaewka77 »

Ja swoją łazienkę wyposażyłam we wszytko w Clean 24, kupicie tam wszystko. Ja kupowałam kosze na śmieci na pranie małe koszyczki i dozownik do mydła, a nawet małe kubeczki na szczoteczki taki fajny zestaw tam dostałam i wszystko sobie ładnie skompletowalam aby ładnie wyglądało.

banan

Post autor: banan »

po ciekawe inspiracje i akcesoria zajrzyj na modne-mieszkania/pl/. Jeżeli jeszcze nie jest się zdecydowanym na konkretne meble czy wystrój, artykuły tam zamieszczone pomogą nam zawęzić poszukiwania i ukierunkować się na jeden styl. Poza tym mają gotowe inspiracje i polecają fajne dodatki oraz radzą gdzie i jak je znaleźć. Ważne żeby wnętrze było spójne więc warto się zainspirować :)

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Ja lubię zieleń, nawet w łazience. Dlatego kupuję również takie osłonki do kwiatów https://www.sklep.cermax.com.pl/pl/21-o ... -storczyka . Są eleganckie, piękne, a przy tym całkiem tanie. Jeżeli chodzi o takie rzeczy to w Internecie nie ma konkurencji. To jest najlepszy sklep Internetowy z takimi rzeczami.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

Mika

Post autor: Mika »

Wiem, że znaczna część osób wykorzystuje ręczniki papierowe w kuchni ale ja wykorzystuję je również w łazience. Doskonale sprawdzają się do przecierania paneli ściennych ale i do czyszczenia kabiny prysznicowej. Zakupiłam również specjalny uchwyt na ręcznik papierowy, na stronie taniomania/pl/t/uchwyt-na-recznik-papierowy można znaleźć fajne oferty.

ineza

Post autor: ineza »

z akcesoriow to najdluzej chyba zajely mi poszukiwania lustra :D niby w kazdym sklepie mozna dostac, ale standardowe rozmiary, a ja chcialam dosc duze lustro w lazience, bo miejsce bylo a to zawsze wygodniej zeby sie pomalowac czy cos. Na szczescie wpadlam na lustra na wymiar łódź ktorzy wykonali mi dokladnie takie lustro jak mi sie marzylo w dobrej cenie.

Domis3223

Post autor: Domis3223 »

Bardzo dużo fajnych akcesorii do łazienki znajdziesz w sklepie erli/pl, znajdziesz tam rożnego rodzaju dywaniki, pojemniki na mydło, czy całe zestawy, pojemniki ozdobne do przechowywania, czy zasłony prysznicowe i wiele innych fajnych rzeczy.

agrusz

Post autor: agrusz »

Zobaczcie sobie tutaj home-you/com/pl/lazienka/dywaniki-lazienkowe na dywaniki łazienkowe. Jest tam wiele ciekawych i praktycznych propozycji, jeśli chodzi o tego typu produkty. Wybór jest naprawdę ogromny. Znajdziecie tam również inne dodatki do łazienki. Myślę, że warto przede wszystkim stawiać na sprawdzone miejsce, gdzie sklep dba o jakość.

ODPOWIEDZ