Aranżacja wnętrz
Re: Aranżacja wnętrz
Powiem szczerze ,że nie bardzo mam talent do urządzania wnętrz, podczas gdy moja siostra tylko spojrzy i już wie co zmienić by było ładnie. Podczas ostatniego remontu przyszła nam ochota na zmiany w kuchni, jednak nie chcieliśmy robić tych zmian dużymi kosztami. Siostra stwierdziła ,że wystarczy zmienić uchwyty do mebli kuchennych by wszystko wyglądało inaczej, lepiej. Powiem szczerze nie spodziewałam sie takiego efektu.Wyszło bardzo ładnie.
Cenię sobie sztukę i obrazy Caravaggio który uznawany jest za reformatora malarstwa europejskiego przełomu XVI i XVII wieku.
A co myślicie o ścianach wykończonych dekoracyjną farbą? Moim zdaniem taka ściana nadaje wnętrzu niepowtarzalnego charakteru. Szukałam ostatnio takich farb i trafiłam na arteco 7 metal valpaint z metalicznym efektem. Może ktoś z Was ma ścianę pomalowaną taką farbą i podzieli się opinią? Na zdjęciach efekt wygląda naprawdę super!
-
Moja córka zażyczyła sobie w pokoju tablicę, po której mogłaby pisać. Wybrałyśmy wspólnie tę od tablice-magnetyczne/com/tablice-magnetyczne.html. Złożyłam zamówienie i już po kilku dniach mąż montował ją na ścianie. Córka jest zadowolona, tablica dobrze spełnia swoje zadanie 

Koniecznie pomyśl też o dodatkach do tego wnętrza. Mam na myśli między innymi dekoracje ścienne. Myślę, że kalendarz tematyczny to zawsze dobre rozwiązanie: galeriaplakatu/com/kalendarze . Będzie pasował do wystroju różnych wnętrz.
Ja to mialam najwiekszy problem z doborem oswietlenia... ostatecznie zamowilismy piekne lampy wiszące z elampy/pl 

Natomiast ja korzystałam z usług projektantów wnętrz deconova/pl/kontakt/ i jestem zadowolona. Dzięki nim moje mieszkanie wygląda teraz nowocześnie i jest nawet bardziej funkcjonalne. Czekałam co prawda dzień dłużej za samym projektem, ale to nie był problem. Najważniejsze, że ogółem się sprawdzili.
Lustra są zdecydowanie kluczowym elementem, który należy wziąć pod uwagę jeśli myślimy o remoncie łazienki lub myślenie o metamorfozie marradesign/pl/aktualnosci/13-5-zasad-wyboru-idealnego-lustra-lazienkowego-wedlug-salvatori
Ja aranżować teraz będę moją kuchnię, tutaj gama-sklep/com/pl/a/348-granatowo-zlota-kuchnia mam na oku ładną złoto granatową, będzie mi kolorystycznie pasować do reszty mieszkania. Znacie ten sklep ? Oceny od klientów z tego co widziałem ma dobre.
Teraz w wielu aranżacjach wnętrz pojawiają się lamele na płycie. Sprawdźcie sklep GoldDoor, tutaj macie szeroki wybór takich lameli. Różne kolory, możliwość docięcia i co najważniejsze, szeroki zastosowanie. Bardzo ciekawie wyglądają np. przepierzenia wykonane z takich lameli.