Rolety do domu
Rolety do domu
Od jakiegoś czasu planuję zakup nowych rolet do domu, jednak nie wiem na jaką ofertę powinienem się zdecydować. Wczoraj wieczorem w internecie trafiłem na taką firmę https://roleter.pl/. Muszę wam powiedzieć, że ich oferta wygląda naprawdę obiecująco. Ich rolety prezentują się całkiem dobrze, można je sprawdzić w dotychczasowych realizacjach tej firmy. Może ktoś z was miał okazję skorzystać z ich usług? Są oni warci zaufania? Chętnie przejrzę wasze odpowiedzi, koniecznie dajcie znać co uważacie na ten temat. Dzięki za pomoc!
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Re: Rolety do domu
O, to może też na takie rolety zewnętrzne Rzeszów spojrzycie? Jak to mówią, trzeba mieć ogólnie sporo do wyboru, a potem można się zdecydować. Raz, że cena może być różna, dwa, że mamy często odmiennie zdanie na temat jakiegoś produktu, a trzy, po prostu coś innego nam może się podobać. To proste, prawda?
Re: Rolety do domu
A co powiecie na rolety automatyczne do domu. Tu roltis/pl/widziałam, że są dostępne w ofercie. Sąsiedzi takie mają i wydaje się to być bardzo praktyczne rozwiązanie. Co o tym sądzicie? Może macie u siebie takie rolety i moglibyście dać znać