Wyciszenie niechcianych dźwięków

kalka

Wyciszenie niechcianych dźwięków

Post autor: kalka »

Cześć. Mam nowego chłopaka i on jest bardzo czuły na tematy związane z dobrym dźwiękiem. Już wydał fortunę na kino domowe i soundbar, a teraz mówi mi, że takie bluetone/pl/panele-akustyczne/ panele jeszcze mamy zakładać. I obawiam się kosztów. Czy to trzeba jakoś specjalnie instalować? Dobrze chociaż, że ładnie to wygląda.

Kulka

Re: Wyciszenie niechcianych dźwięków

Post autor: Kulka »

Wyciszenie niechcianych dźwięków jest bardzo ważne gdy potrzebujemy skupić się na pracy lub nauce.Niezależnie od tego czy to będzie w biurze w openspace, czy w domu, czy w kawiarni, to można rozstawić ścianki działowe takie jak te od Nonameoffice nonameoffice/pl/produkt/panele-akustyczne/bejot-selva-wall-panel-akustyczny/
Obrazek

Kulka

Post autor: Kulka »

Wyciszenie niechcianych dźwięków jest bardzo ważne gdy potrzebujemy skupić się na pracy lub nauce.Niezależnie od tego czy to będzie w biurze w openspace, czy w domu, czy w kawiarni, to można rozstawić ścianki działowe takie jak te od Nonameoffice nonameoffice/pl/produkt/panele-akustyczne/bejot-selva-wall-panel-akustyczny/

Doris

Post autor: Doris »

Najprostszym rozwiązaniem na wyciszenie mieszkania będą różne panele akustyczne. Słyszałam, że skuteczne są piramidki akustyczne. Tutaj możecie je kupić mega-acoustic/pl/oferta/pianki-akustyczne/piramidki-akustyczne-pianki-akustyczne/ . Są niedrogie i łatwe w montażu. Poza tym nawet, gdy się zniszczą, to można je łatwo wymienić. W ten sposób żaden dźwięk z zewnątrz nie będzie nam przeszkadzał i zyskamy spokój.

ODPOWIEDZ