Umywalka z szafką

Awatar użytkownika
Taheei45

Umywalka z szafką

Post autor: Taheei45 »

Witam! Tak jak w temacie. Planuję zamówić umywalkę z szafką do łazienki, jednak nie wiem na jaki sklep warto się zdecydować. Macie może jakieś ciekawe propozycje? Do tej pory w internecie wpadłem na tą ofertę https://arenalazienek.pl/pl/c/Umywalki-z-szafka/450 . Z tego co widzę to mają oni całkiem niskie ceny. Co o tym sądzicie?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Kulka

Re: Umywalka z szafką

Post autor: Kulka »

Nie znam tej szafki, ja w swojej łazience wykorzystałam możliwość kupienia ciekawej szafki w nowoczesnym designie od Edinos. Dla mnie były nie tylko ładne, ale przede wszystkim wygodne i z gwarancją na 10 lat. Nie ma nigdzie takiego producenta mebli, który dawałby gwarancję na szafki łazienkowe. Poza tym szafek jest spory wybór i w kształcie i w kolorze. Dobrej zabawy przy wybieraniu: edinos/pl/szafki-pod-umywalke?pp=2&rpp=24

ina83

Post autor: ina83 »

Teraz wybór umywalek jest duży. Te z szafkami powoli odchodzą do lamusa. Must have w nowoczesnych wnętrzach są teraz umywalki wiszące. Salon Łazienek Home 100 ma świetne modele tego typu. Popatrzcie home100/pl/umywalki-wiszace . Nowoczesne, stylowe, proste w formie i bardzo eleganckie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Właśnie zabieram się za aranżowanie łazienki i muszę przyznać, że nie jest to łatwe zadanie. Pod adresem: zhs/com/pl/dom/czy-grzejnik-w-twojej-lazience-bedzie-potrzebny udało mi się znaleźć wpis, który naprawdę sporo mi dał. Może i Ciebie zainteresuje?

ODPOWIEDZ