Uprawnienia budowlane

bulba

Uprawnienia budowlane

Post autor: bulba »

Hej hej, jeśli ktoś z was w niedalekiej przyszłości ma w planach zrobić sobie uprawnienia budowlane, to warto skorzystać z tej strony uprawnienia-budowlane/com . Udostępniają unikalną bazę pytań egzaminacyjnych, powtarzalność to aż 97% więc dużo! Jak zapoznamy się z pytaniami, to lepiej wiemy z jakich konkretnie działów musimy się lepiej przygotować. Z tego co widziałam, to na tej stronie dostępne są również fajnie przygotowane materiały do nauki.

kasiunia

Re: Uprawnienia budowlane

Post autor: kasiunia »

Pewne rzeczy krystalizują się i wyjaśniają w trakcie budowy domu .Zacząć trzeba od wyboru projektu budowlanego - to oczywiste. Szukajcie takiego projektu, z którego będziecie zadowoleni i nie gódźcie się na żadne kompromisy. Projektów budowlanych jest na rynku dostępnych całe mnóstwo i tylko od twojej cierpliwości zależy czy znajdziesz ten właściwy projekt. Znaleźliśmy swój projekt dopiero po 3 miesiącach poszukiwań - mgprojekt/com/pl/dom-na-przytulnej-3 , to projekt który spełnia nasze oczekiwania w kwestii metrażu oraz układu pomieszczeń.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wybór takiego ogrodzenia jest bardzo poważną decyzją. Właśnie dlatego warto wszystko dokładnie przemyśleć, a w tym także wygląd takiego ogrodzenia. Mi bardzo podoba się ogrodzenie panelowe - poważnie rozważam zamontowanie go na swoim podwórku. Na stronie betto/pl/13-co-zamiast-podmurowki-pod-ogrodzenie-4-polecane-rozwiazania udało mi się znaleźć bardzo fajny wpis, z którego dowiedziałam się, ile mnie może kosztować taka inwestycja. Polecam wszystko sobie sprawdzać!

arkini

Post autor: arkini »

Nie wiem za bardzo, jak to zrobić, ale mam nadzieję, że wy mi poradzicie. Jeśli w budynku ma być winda domowa , to kto ma uprawnienia, żeby ją zakładać? Tylko ci, którzy sprzedają coś takiego? Jak myślicie? Nie wiem, do kogo się zwrócić z tym pytaniem, nie chciałabym, żeby wyszło, że jestem jakaś nie do końca ogarnięta, rozumiecie mnie?

iskierka

Post autor: iskierka »

Mieszkam w domu z teściami, wraz z żoną chcielibyśmy przerobić strych na pokoje dla naszej trójki i dodatkową łazienkę. Natomiast chyba pierwszą rzeczą, jaką zrobimy, będzie musiało być ocieplenie, ponieważ z tego, co mi się wydaje, na pewno nie zostało ono wykonane profesjonalnie. Więc może znacie odpowiednią firmę, którą zajmuje się ocieplanie dachu poznań ?

ODPOWIEDZ