Ogrodzenie betonowe

Awatar użytkownika
Kemadas

Ogrodzenie betonowe

Post autor: Kemadas »

Czy ktoś z was zna może jakąś firmę, która oferuje ogrodzenia betonowe? Ostatnio sporo się zastanawiam nad ich zamówieniem i szukam kogoś porządnego. Macie jakieś propozycje? Wczoraj pogrzebałem trochę w internecie na ten temat i trafiłem na ten link https://www.jadar.pl/produkty/ogrodzenia.html . Co sądzicie o nich? Warto się na nich zdecydować?
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

kasiunia

Re: Ogrodzenie betonowe

Post autor: kasiunia »

Przede wszystkim uważam ,że każdy dom powinien mieć ogrodzenie ale czy betonowe ? - mam wątpliwości.Wydaje mi się ,że jest to rodzaj ogrodzenia zarezerwowany dla nieruchomości przemysłowych. Zdecydowanie bardziej do gustu przypadają mi ogrodzenia drewniane albo popularne ostatnio ogrodzenia panelowe - ogrodzeniepanelowe/pl/blog/ogrodzenie-drewniane-czy-ogrodzenie-panelowe-co-wybrac-do-nowego-domu-8/ .Ogrodzenie panelowe ma jeszcze to przewagę nad innymi ,że łatwo je wykonać we własnym zakresie.

kasiunia

Przede wszystkim uważam ,że każdy dom powinien mieć ogrodzenie ale czy betonowe ? - mam wątpliwości.Wydaje mi się ,że jest to rodzaj ogrodzenia zarezerwowany dla nieruchomości przemysłowych. Zdecydowanie bardziej do gustu przypadają mi ogrodzenia drewniane albo popularne ostatnio ogrodzenia panelowe - ogrodzeniepanelowe/pl/blog/ogrodzenie-drewniane-czy-ogrodzenie-panelowe-co-wybrac-do-nowego-domu-8/ .Ogrodzenie panelowe ma jeszcze to przewagę nad innymi ,że łatwo je wykonać we własnym zakresie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wybór ogrodzenia chyba nigdy nie należy do łatwych. Ja mam spory problem aby na coś się zdecydować, ale całe szczęście na rynku jest ogromny wybór rodzajów ogrodzeń. Na stronie: betto/pl/ udało mi się znaleźć ofertę od firmy betto, w której można znaleźć sporo ogrodzeń w bardzo rozsądnych cenach. Firma słynie ze swojej jakości, więc naprawdę warto zdecydować się na ich usługi. Ja na pewno się na nie zdecyduję, tym bardziej że ich oferta jest tak szeroka.

Kazika

Post autor: Kazika »

A jak Wam się podobają ogrodzenia żaluzjowe? Ja ostatnio widziałam takie na stronie internetowej strefabudowy/com/pl/ogrodzenia-zaluzjowe :) Moim zdaniem prezentują się one naprawdę bardzo fajnie ;) Sama chętnie bym się na takie ogrodzenie w ogrodzie zdecydowała ;)

kasiunia

Nie jestem zwolenniczką betonazy, wolę naturalne materiały ,np. drewno. Dotyczy to także ogrodzenia domu. Dzięki pomysłowości ogrodzenie wcale nie musi być drogą inwestycją. Spójrzcie na takie rozwiązanie - płot z desek poziomych , to na prawdę tanie i szybkie rozwiązanie a do tego trwałe jeśli elementy drewniane zabezpieczymy odpowiednim preparatem np. Sadolin.

bulba88

Post autor: bulba88 »

Warto rozważyć ogrodzenia Polbram, jeśli szukasz rozwiązania, które spełni podstawowe potrzeby. https://polbram.eu/.

Mirachu

Post autor: Mirachu »

Takie betonowe, szare ogrodzenie jest dziś bardzo modne. Jednak dla mnie dominacja szarości jest trudna do przyjęcia. Wokół mojego małego osiedla domków stoi właśnie taki płot. Udało mi się namówić sąsiadów, żeby wzdłuż tej szarości posadzić jakieś kolorowe kwiaty. Pokazałam im na stronach firmowego sklepu ogrodniczego Legutko.com.pl jakie maja cebulki kwiatów do wysadzenia jesienią i razem wybraliśmy krokusy, hiacynty, narcyze i cebulice. W najbliższa niedzielę zwołujemy ekipę do sadzenia kwiatów https://www.esklep.legutko.com.pl/cebul ... 06577.html
Obrazek

ODPOWIEDZ