Mój pokój

Alladyna

Re: Mój pokój

Post autor: Alladyna »

Meble,dywany,karnisze są bardzo istotne w naszych wnętrzach,ale równie ważne są dodatki,to one tworzą specyficzny klimat,nadają pomieszczeniom nowoczesnego wyglądu.Fajnym dodatkiem,umieszczanym w większości domów są różnego rodzaju fotografie,obrazy,oprawione w stylowe,eleganckie ramki z aluramy/pl/ramy-aluminiowe-z-passe-partout
Można w nich umieścić dosłownie wszystko,kolorowe wydruki,stare fotografie,rysunki naszych dzieci.

kleszczyk

Post autor: kleszczyk »

Cześć. Każdy chce mieć pokój według własnego uznania. Dlatego też szukamy jakiśkolwiek inspiracji w internecie. I tak też ja zrobiłam i dzięki temu natrafiłam na takie panele ścienne panele3d/pl/CEGLA-c17 imitujące cegłę. Także myślę, że takie panele to całkiem fajne i nowoczesne rozwiązanie. Także na pewno przejrzę co tam mają ciekawego i potem podejmę decyzję.

Domis3223

Post autor: Domis3223 »

Ostatnio remontowałam pokój swojego syna, i zmieniałam cały wystrój, wraz z meblami, których właściwe nie wiele tam było, bo dotychczas był to pokój dziedziny głównie do zabaw. Teraz jednak jest on zupełnie odmieniony, jest pokojem gwiaździstym wszystko, czego potrzebowałam do wystroju kupiłam w sklepie Rosanero, gdzie wśród dużej oferty udało mi się dobrać odpowiednie rzeczy.

iskierka

Post autor: iskierka »

Z całą pewnością aranżując swój dom, pokoje warto pamiętać o dodatkach. Na pewno warto postawić na takie elementy, jak chodniki wełniane. Na stronie slicznedywany/pl możecie znaleźć najróżniejsze ciekawe modele takich dywaników warto im się przyjrzeć. Macie tam ciekawe wzornictwo i kolorystykę.

mind

Post autor: mind »

Nie jestem przekonana do kupowania domu. A mąż mnie do tego usilnie namawia. Wolałabym na przykład zbudować taki mgprojekt/com/pl/willa-rodzinna dom i mieć wszystkich blisko siebie. No, ale wiadomo, młodzi mają swoje plany i nie pewnie to mi się nie uda

arkini

Post autor: arkini »

No dobrze, a co wy powiecie na to, żeby zapłacić na przykład ze montaż klimatyzacji katowice dgcold/pl/montaz-i-serwis-klimatyzacji-katowice/? Waszym zdaniem to ma sens? Chodzi na razie tylko o jeden pokój, a potem by się pomyślało. Może jednak warto także sprawdzić inne opcje, np.: klimatyzator? Co wy o tym myślicie?

oppa

Post autor: oppa »

A gdzie zwykle kupujecie produkty takie jak pościel, poduszki czy narzuty na łóżko? Ja tego typu zakupy robię zwykle w internecie, głównie w sklepie vegehome/pl/84-narzuty. Jeśli jeszcze go nie znacie to warto zajrzeć. Wybór produktów jest bardzo rozbudowany a ceny mają wyjątkowo przystępne :) warto też zajrzeć do działu z promocjami :)

Bomka

Post autor: Bomka »

Od paru tygodni próbuję doszlifować swój salon. Brakowało mi czegoś. Znalazłam stare fotografię z dzieciństwa moich rodziców w piwnicy i od razu wpadłam na pomysł zamówienia ram na oprawa obrazów łódź i oprawieniu ich. Powiesiłam wszystkie na jednej ścianie i wygląda ona teraz super.

Domis3223

Ostatnio zmieniałam wystrój salonu, i dorwałam bardzo fajną sofę wraz z fotelami w sklepie meblem1/pl/81-sofy-i-kanapy, dokupiłam do tego stolik kawowy, i szafeczkę pod telewizor, trochę ozdób metalowych i na tym koniec, ponieważ nie lubię zagraconych pomieszczeń i wolę ozdobić ściany odpowiednimi obrazami niż stawiać graty zbierające kurz w mieszkaniu.

Domis3223

Bardzo fajnym motywem do ozdoby ścian są fototapety, w sypialni założyłam sobie aż dwie, ale w jednym stylu, czyli ze wzorem graficznym, ponieważ nie lubię ozdób które zabierają przestrzeń, więc postanowiłam do tego wykorzystać fototapety.

ODPOWIEDZ