Kupno nieruchomości

kasiunia

Re: Kupno nieruchomości

Post autor: kasiunia »

Wiele osób próbuje inwestować swoje oszczędności w różnych inwestycjach, bo każdy chce ochronić swoje oszczędności przed inflacją. Wiele osób przychylnym okiem spogląda w stronę rynku nieruchomości, tylko dlaczego ceny mieszkań są tak wysokie - często słyszę. No cóż rynek nieruchomości rządzi się swoimi prawami o czym trzeba pamiętać i cały czas obserwować.

tomala

Post autor: tomala »

Jak nowe mieszkanie to tylko od dewelopera. My właśnie rozważamy zakup nowego mieszkania i bierzemy pod uwagę mieszkania od dewelopera lublin: galadom/pl/ . Moim zdaniem to super rozwiązanie i z pewnością każdy znajdzie u nich wymarzone mieszkanie dla siebie.

rezo

Post autor: rezo »

Wiele osób kupuje nieruchomości z myślą o ich wynajęciu, w końcu to dodatkowy pieniądz. Ale to też wiąże się z pewnymi zagrożeniami. Gdyby na przykład potrzeba była kiedyś eksmisja lokatorów adwokat Grabowicz-Gajda w tej kwestii na pewno pomoże

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Czy ktoś z Was natomiast orientuje się w kwestii sprzedaży nieruchomości, kiedy jeden ze spadkobierców nie chce sprzedać nieruchomości? Nie wiem, czy a takim razie mogę sprzedać tylko swoją część?

lisa

Post autor: lisa »

Zobacz sobie ofertę mieszkań dostępną na dreamestate/pl/mieszkania/lawendowe-zacisze Może akurat ci się spodoba! Ja chciałabym kupić mieszkanie w przyszłym roku. To moje wielkie marzenie i licze na to, ze uda mi się je spełnić. Obecnie mieszkam z rodzicami i szczerze mówiąc jest to męczące. Każde z nas ma swoje wizje życia.

adamowska

Post autor: adamowska »

Niedawno znajomi szukali mieszkania pod inwestycję w Katowicach i chwalili bardzo osiedle ATAL Sky+, chyba się zdecydują na zakup tam apartamentu inwestycyjnego a na osiedlu są też w sprzedaży mieszkania i lokale usługowe

maklana

Post autor: maklana »

Jak szukasz dobrego dewelopera, który ma w swojej ofercie nowe mieszkania w dobrej lokalizacji, to polecam Ci się zainteresować ofertą na stronie osiedla-sogo/pl/smolec .Znajdziesz tutaj bardzo dobre mieszkania, które kupisz dobrych cenach. Do tego są bezczynszowe. Wysoki standard gwarantowany, plus ogródek i miejsce postojowe w cenie.

arkini

Post autor: arkini »

Wiecie co, ja sama nie wiem, co zrobię, bo podobają mi się apartamenty mikołajki centrum , czyli osiedle Pratum. Widziałam, że to nie tylko dobra lokalizacja pod kątem geolokalizacyjnym, ale także po prostu ładny region wkoło. I to mi naprawdę odpowiada, bo nie lubię betonowych miast. To nie jest dla mnie zbyt skomplikowane, ale tak - jestem romantyczną duszą.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Kupno nieruchomości to przede wszystkim w ostatnich kilku miesiącach ucieczka przed inflacją. To po prostu lokata kapitału, pieniądze jak leżą to tracą swoją wartość, moim zdaniem zakup nieruchomości to najlepsza inwestycja. Właśnie dlatego ostatnio modna staje się inwestycja w apartamenty .Taką nieruchomość można także wykorzystywać dla prywatnych celów rekreacyjnych.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Czy coś się zmieniło?

ODPOWIEDZ