Budowa

Orian

Re: Budowa

Post autor: Orian »

Budowa domu to wyzwanie i kosztowna inwestycja więc nie powinno się popełnić błędów przy doborze okien, drzwi i pozostałych materiałów. Jeśli chodzi o okna i drzwi to najlepszym wyborem będzie producent czyli drutex/pl/ który jest liderem w Europie w zakresie stolarki. Ja mam ich okna od lat i widzę że stale powiększają swoją ofertę o nowe rozwiązania i produkty. Zapoznaj się stroną i szybko znajdziesz potrzebne produkty.

ineza

Post autor: ineza »

A planujecie klimatyzację w domu? :) zastanawiam się czy to popularne rozwiązanie. Ja akurat zdecydowałam się na to już dawno bo taka klimatyzacja domu śląsk to bardzo wygodna sprawa. Zlecałam to firmie airclean/pl/oferta/klimatyzacja-domu-slask/ - nawet jak jest mega gorąco latem to w domu mam komfortowo

lisa

Post autor: lisa »

Planując budowę domu warto zajrzeć na mgprojekt/com/pl/aktualnosci/dodatki-do-projektu-domu/ Znajdziecie tam bardzo duży wybór projektów domów w atrakcyjnych cenach. Sama mam zamiar skorzystać z oferty MG Projekt.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Ja również wziąłem się za budowę mojego domu, od dawna już odkładałem na to fundusz i wkońcu startuję. Z wykształcenia jestem murarzem wiec wiele prac wykonam sam. Na stronie avio-star/pl/ znalazłem również firmę która oferuje wynajem maszyn ciężkich jak koparka a będzie potrzebna do fundamentów.

arkini

Post autor: arkini »

No dobrze, a jak wam powiem, że ja nie mam ochoty byle czego budować? Że pójdę w coś szalonego, to co mi powiecie? Otóż mam na oku takie mgprojekt/com/pl/willa-eska-3 rysunki i się ku nim skłaniam nawet. Moim zdaniem taki domek to coś.

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

Przy ubieganiu się o pozwolenie na budowę może okazać się bardzo przydatne wyrobienie certyfikatu energetycznego, który zawiera całą charakterystykę energetyczną . Taki certyfikat może wykonać efektywniej/pl/certyfikaty-swiadectwa-energetyczne/, którzy dokładnie znają się na tym, w jaki sposób zarządzać energią.

mind

Post autor: mind »

U nas praca wre. Wybudujemy som Wspaniały 2 mgprojekt/com/pl/wspanialy-2 . Ten rysunek najbardziej nam się podoba, a do dlatego, że jest konkretny i unikatowy. Widać, że jego narysowanie nie było po postu nieprzemyślane. I nasz do będzie piękny.

iskierka

Post autor: iskierka »

A jak was interesuje producent systemów kominowych Rauch, to tutaj systemykominowe-rauch/pl znajdziecie jego pełną ofertę. Znajdziecie tam najróżniejsze modele systemów kominowych o najróżniejszych parametrach. Także możesz sobie je przejrzeć, przeanalizować i wybrać coś odpowiedniego dla siebie.

Domis3223

Post autor: Domis3223 »

Ostatnio kupiłam działkę i szukam dobrego geodety, który zajmie się wytyczeniem budynku według projektu, jaki posiadam. Na wiosnę bym chciała zacząć budowę kolega, który budował się w zeszłym roku, zaproponował mi firmę geodezyjną geolider/pl/, tylko że jest ona z Głogowa, a to troszkę daleko.

mind

Post autor: mind »

A jaka podłoga?

ODPOWIEDZ