Kupno nieruchomości

Awatar użytkownika
Kemadas

Kupno nieruchomości

Post autor: Kemadas »

Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupienia nieruchomości, dlatego szukam sprawdzonych ofert. Niedawno w internecie znalazłem taką wyszukiwarkę https://www.nieruchomosci.orange.pl/ . Myślicie, że warto z niej skorzystać? Muszę powiedzieć, że jest ona bardzo wygodna w użytkowaniu. Co o niej sądzicie? Dajcie znać proszę.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

arkini

Re: Kupno nieruchomości

Post autor: arkini »

Nie wiedziałam, że ta sieć ma również w sprzedaży nieruchomości. Dla mnie to spora nietypowość, no ale skoro się na nich tylko zarabia od kilku lat, to dlaczego nie. Wydaje mi się jednak, że warto pomyśleć o zakupie domu, lokalu lub mieszkania z konkretnym biurem nieruchomości. Tutaj otrzymamy pomoc i wsparcie. Może sprawdzicie Portman portman/com/pl/ ?

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Jestem zdania ,że zdecydowanie lepiej jest wybudować dom od podstaw niż kupić dom gotowy. Po pierwsze wybudujemy sobie taki dom jaki chcemy a nie jaki akurat jest dostępny. By rozpocząć budowę domu musimy zacząć od znalezienia odpowiedniego dla naszych potrzeb projektu budowlanego. Nam znalezienie właściwego projektu zajęło aż 3 miesiące ale warto było czekać i szukać. Projekt o nazwie uroczy - mgprojekt/com/pl/uroczy czekał na nas w pracowni architektonicznej Mg Projekt .

rollo

Post autor: rollo »

Mi się bardzo spodobało osiedle Przystań Letnica w Trójmieście, jeszcze tylko nie zdecydowałem czy wolę duży taras czy mały ogródek, bo takie mieszkania są tam dostępne, są tez takie z dużymi balkonami, które na poczatku też brałem pod uwagę

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Chciałam sprzedać mieszkanie, ale pozostali współwłaściciele nie chcieli się na to zgodzić. Zaczęłam szukać pomocy i w taki sposób znalazłam firmę GRB Nieruchomości. To od nich dowiedziałam się, że sprzedaż nieruchomości bez zgody współwłaścicieli jest możliwy i legalny. Ta firma na pewno mi w tym pomoże.

novka

Post autor: novka »

Od jakiegoś czasu przeglądam sobie mieszkania na sprzedaż na śląsku i jednak dużo bardziej atrakcyjne są oferty od deweloperów zwłaszcza osiedla-sogo/pl/smolec . Tutaj mieszkanie usytuowane jest w budownictwie dwurodzinnym, nie bloku, przez co jest też własny ogród czy miejsce parkingowe. Podoba mi się bardzo okolica, bo osiedle położone jest tuż obok lasu, zatem jest spokój i bardzo zdrowe powietrze :)

kalka

Post autor: kalka »

Sporo na pewno zależy od tego, pod jakim kątem szukamy tej inwestycji. Mam na myśli to na przykład, czy mówimy o inwestycji typowo pod własne zamieszkanie, czy pod zarobienie pieniędzy. W tym drugim przypadku potrzebna jest wiedza, a skoro tak, to tu praktycznieopieniadzach/pl/grupowe-inwestowanie-w-nieruchomosci-od-czego-zaczac/ sporo się dowiecie o tym wszystkim to wam mogę zagwarantować.

ineza

Post autor: ineza »

A bierzecie pod uwage nieruchomosci inwestycyjne? bardzo korzystna oferte ma novafinances/pl/ moim zdaniem warto zajrzec, bo projekty ciekawe

milda

Post autor: milda »

Uważam, że warto także rzucić okiem na to, co w ofercie ma deweloper lublin: zagieldom/pl/. Takie mieszkania to moim zdaniem całkiem dobry wybór jeśli chodzi o kupno nieruchomości. Sądzę, że znajdziecie u nich także mieszkanie dla siebie.

Aneta

Post autor: Aneta »

Zależy jeszcze o jakim rodzaju inwestycji mówimy.

ODPOWIEDZ