Dodatki do domu
Dodatki do domu
Wiecie może, gdzie uda mi się kupić tanie dodatki do domu ? Zależy mi na sporym asortymencie i przystępnych cenach, więc jeśli macie jakieś pomysły to śmiało dajcie znać. Niedawno w sieci trafiłem na taki sklep i muszę powiedzieć, że mają oni naprawdę dobre ceny. Warto się na nie skusić czy lepiej poszukać czegoś innego?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Re: Dodatki do domu
W sumie ja myślę o jakiejś sztuce, bo to mi się wydaje właściwym ogólnie. Jeśli mam powiedzieć prawdę, to modern art print mi się podoba. Ten kierunek w tworzeniu to moim zdaniem coś wyjątkowego. Zdecydowanie jestem na tak pod tym kątem.
Ja lubię czasami samodzielnie robić dodatki do domu. W ten sposób się relaksuję, a później mam satysfakcję, że sama je zrobiłam. Widziałam, że artykuły do DIY można dostać tutaj dekolo/pl/ . Mają nie tylko materiały styropianowe, ale też brokaty, cekiny czy bibułki i serwetki. Można u nich też zamówić gotowe dekoracje, m.in. świeczniki czy osłony na doniczki.
Takie dodatki zdecydowanie robią robotę. Świetnie uzupełnią każdą aranżację. W sieci warto ich szukać, bo jest sporo sklepów, które oferują naprawdę fajne rozwiązania. Od siebie mogę zaproponować sklep DutchHouse. Rzuć okiem na przykład na taką rzeźbę dutchhouse/pl/akcesoria/dekoracje-do-domu/abstract-head-sculpture-terracotta . Teraz są mega modne.
Bardzo ciekawą opcją są też takie zasłony: macodesign.eu/zaslony . Uważam, że to super rozwiązanie do każdego pomieszczenia. Takie zasłony można zamontować w salonie, sypialni czy też biurze.
Jestem bardzo ciekawa, jak Wam się podobają takie lamele imitujące beton: golddoor/pl/pl/products/jasny-beton-loft-lamele-premium-3d-panele-ozdobne-scienne-akustyczne-pionowe-17925.html ? Moim zdaniem jest to bardzo ciekawy element ozdobny do każdego wnętrza. Warto wziąć pod uwagę zakup takich lameli na przykład właśnie na ścianę.
W sieci znajdziesz dużo sklepów z dodatkami i dekoracjami. Na przykład ja zamawialam ostatnio na sklepdaglezja/pl/category/dekoracje-do-domu-dekoracje-szklane i znalazłam bardzo dużo fajnych ozdób
JA to teraz chcę do mojego domu dokupić takie dodatki jak hokery do kuchni Tutaj notodo/pl/industrialne-krzesla-i-hokery-loft mam na oku już kilka bo mają industrialne takie jak mi się podobają. A do tego ich meble są ręcznie robione, wysoka jakość.