Palenisko na tarasie

elzunia54

Palenisko na tarasie

Post autor: elzunia54 »

A czy ktoś z was tutaj ma paleniska na tarasie? Bo chce u siebie takie też mieć, tutaj gardenspace/pl/palenisko-na-taras już znalazłam nawet ofertę fajną na coś takiego. Czy często z tego korzystacie?

Kazika

Re: Palenisko na tarasie

Post autor: Kazika »

A skoro już mowa o tarasach, to czym macie wyłożony Wasz taras? Jakie rozwiązania sprawdzają się Waszym zdaniem najlepiej? Mi na przykład bardzo się podobają tarasowe deski kompozytowe, takie, jakie oferuje firma Fabryka Tarasów na stronie internetowej fabrykatarasow/pl/kategoria-produktu/deski-kompozytowe-wpc/deski-tarasowe/. Nie dość, że ładnie się prezentują, to jeszcze podobno są bardzo trwałe i wytrzymałe. Czy ktoś z Was miał może z takimi deskami do czynienia?

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Powiem szczerze ,że bez względu na to czy macie taras czy korzystacie z ogrodu dobrze mieć w posiadaniu co najmniej grilla .W naszym ogrodzie bardzo chcielismy mieć coś nowego, specjalnego i przeglądaliśmy ogrodowe wędzarnie elektryczne .Jeszcze nie podjęliśmy jednoznacznej decyzji ale nuż niebawem ... chyba wędzarnia pojawi się w naszym ogrodzie.

milda

Post autor: milda »

Palenisko ogrodowe to moim zdaniem super rozwiązanie. Sama mam u siebie takie palenisko i jestem bardzo zadowolona. Warto rzucić okiem na przykład na takie palenisko OFYR 85 Classic: https://ogrodolandia.pl/palenisko-ofyr-classic-85 .

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Palenisko na tarasie to świetny sposób na stworzenie przytulnej atmosfery, szczególnie w chłodniejsze wieczory. Warto zadbać również o odpowiednie otoczenie – komfortowe siedziska i funkcjonalne stoły znajdziesz na stronie https://gardenspace.pl/zestawy-mebli-ogrodowych. Taki zestaw świetnie dopełni przestrzeń wokół paleniska i sprawi, że taras stanie się idealnym miejscem do relaksu i spotkań z bliskimi.

ODPOWIEDZ