Narzuta na łóżko
Narzuta na łóżko
Czy ktoś z was ma pojęcie, gdzie uda mi się w dobrej cenie kupić narzutę na łóżko? Zależy mi także na porządnej jakości, więc jeśli macie jakieś pomysły to śmiało dajcie znać. Niedawno w sieci trafiłem na taki sklep https://www.faro.com.pl/asortyment/narzuta/?search . Muszę przyznać, że mają oni dość niezłe ceny. Warto się na nie skusić?
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Re: Narzuta na łóżko
Jeśli kupujesz narzutę na łóżko , wnioskuję ,że łóżko już macie. My natomiast musieliśmy je dopiero kupić. W internecie przeglądaliśmy łóżka sypialniane , bo tylko takie nas interesowały. W końcu udało nam się znaleźć i kupić łóżko podwójne. Każda z osób ma dużo miejsca i swoją pościel.
A gdzie kupujecie pościele? Ja teraz chciałam coś fajnego kupić mojemu dziecku do pokoju i tak zastanawiam się w sumie nad ofertami euromat/com/pl. Bo widziałam tam już posciel z bayernu monachium , ale również z wieloma innymi motywami - co wy na to? Czy polecacie zakupy w tym miejscu?
Narzuta musi pasować do całej aranżacji. Więc jej wybór uzależniony jest od tego w jakim stylu masz wnętrze. Teraz bardzo modne są grubo tkane tkaniny. Dlatego jeśli chodzi o narzutę to mogę zaproponować ten model dutchhouse/pl/tekstylia/narzuty-pledy-i-koce/narzuta-z-grubo-tkanej-welny-120x180 .Piękna, stylowa - takie must have w nowoczesnych wnętrzach.