Zabudowa balkonu

Awatar użytkownika
Taheei45

Zabudowa balkonu

Post autor: Taheei45 »

Witam, tak jak w temacie... Zastanawiam się nad zabudową swojego balkonu, dlatego szukam sprawdzonej firmy, która się tym zajmuje. Znacie kogoś takiego w Warszawie? Wczoraj wieczorem wpadłem na taką stronę https://szklanorama.pl/realizacje/wola . Ich realizacje prezentują się naprawdę świetnie. Myślicie, że będą oni odpowiednim wyborem? Dajcie znać.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Doris

Re: Zabudowa balkonu

Post autor: Doris »

Sprawdzona firma to podstawa. O nich nigdy nie słyszałam, ale wiem, że Widex Aluminium wykonuje takie zadania. Mogą zrealizować i zamontować zabudowy stałe albo przesuwne. Mają wieloletnie doświadczenie w tej branży. Ich architekci projekty dopasowują do potrzeb klientów, więc są w stanie zrobić dosłownie każdą zabudowę. Dla nich zabudowa balkonu Warszawa to pasja.

kasiunia

Re: Zabudowa balkonu

Post autor: kasiunia »

Zabudowa balkonu ? - czemu nie, jeśli macie taką potrzebę to spokojnie można to wykonać. Można te prace zlecić firmie profesjonalnej, którą wcześniej warto poprosić o coś takiego jak kalkulacja indywidualna .Trzeba przecież przed rozpoczęciem prac dowiedzieć się jakie będą koszty realizacji takiego przedsięwzięcia.

ODPOWIEDZ