Gdzie szukać projektów domów?

Awatar użytkownika
grzesiek1611

Gdzie szukać projektów domów?

Post autor: grzesiek1611 »

Rozpoczynam proces budowy domu i jestem na etapie wyboru projektu. Chcę, aby mój przyszły dom był miejscem przyjaznym, funkcjonalnym i estetycznie odpowiadającym naszym potrzebom. Zostałem skierowany na stronę, gdzie mogę znaleźć bogatą ofertę różnorodnych Projekty domów . Przed zanurzeniem się w poszukiwaniach chciałbym jednak usłyszeć opinie osób, które miały do czynienia z tą stroną. Jak oceniacie różnorodność i jakość projektów oferowanych przez Pro-Arte.pl? Czy strona oferuje wystarczającą ilość informacji, aby móc świadomie wybrać projekt?
To nieszczęście, że tak mały odstęp dzieli czas, gdy jesteśmy zbyt młodzi, od czasu, gdy jesteśmy zbyt starzy.

kalka

Re: Gdzie szukać projektów domów?

Post autor: kalka »

Nowoczesne domy to także ekologiczne domy, zbierające deszczówkę. I wiem, że pompa zatapialna do wody deszczowej może się przydać, jeśli mamy większy zbiornik. Ona dodatkowo może nawadniać ogród, więc mamy podwójną oszczędność, nie sądzicie?

oppa

Post autor: oppa »

najlepiej w firmach, które potem zajmą się kompleksową realizacją tych projektów. ja rozważam Espiro Investment, znacie ich ? Fajne jest to, ze tak kompleksowo podchodzą do tematu budowy i wyręczają inwestora praktycznie we wszystkim.

tomala

Post autor: tomala »

Jeżeli chcesz postawić dom to pamiętaj o konieczności wykonania projektu tego domu. Bez projektu nie da się pobudować domu. W tym zadaniu pomoże Ci biuro projektowe https://zarzycki-konstrukcje.pl/ . Zachęcam do kontaktu z nimi.

ODPOWIEDZ