Wyciszenie mieszkania
Wyciszenie mieszkania
Cześć, mam niecodzienne pytanie, mam mieszkanie w nieco hałaśliwym miejscu i zastanawiam się nad zainwestowaniem w panele akustyczne. Znalazłam takie https://www.mega-acoustic.pl/oferta/pan ... styczne-2/. Ludzie chwalą je, a w dodatku wyglądają one nieźle. Mają modne wzory, można je dopasować do wnętrza. A Wy jakie macie zdanie na ten temat? Warto je kupić?
Re: Wyciszenie mieszkania
W moim przekonaniu dobrze jest wiedzieć, jakie mamy propozycje z danego zakresu. Jeśli chodzi o mieszkania m3 , to wiem, że Pratum przygotowało ciekawą ofertę i jestem zainteresowana tym, by ją bliżej poznać. Kto wie, jakie będę miała opcje i możliwości w wyborze. Jestem wybredna, ale myślę, że coś rzeczywistego i fajnego się znajdzie.
Szukam inspiracji na podłogę do salonu. Czy któraś z was widziała na żywo realizacje z eko parkiet? Jakie są wasze wrażenia wizualne i dotykowe? Czy drewno jest dobrze wykończone i trwałe?
Dobrze wiemy ,że przedpokój jest swego rodzaju wizytówką naszego domu czy mieszkania.To do tego pomieszczenia wchodzą w pierwszej kolejności nasi goście i ich pierwsze wrażenie powinno być na prawdę dobre. Nie możemy też zapominać ,że przedpokój powinien być jak najbardziej pomieszczeniem skrojonym na nasze potrzeby. Uważamy ,że właśnie w tym pomieszczeniu świetnie sprawdzają się panele ścienne, które można zamontować we własnym zakresie. Czy wiecie jak przykleić panele ścienne ? Poszukajcie tych informacji w internecie z pewnością dacie radę.