Kto do ogrzewania podłogowego?

Awatar użytkownika
Taheei45

Kto do ogrzewania podłogowego?

Post autor: Taheei45 »

Szukam kogoś do montażu ogrzewania podłogowego i zależy mi na ekipie, która faktycznie zna się na rzeczy i potrafi dobrze dobrać instalację pod konkretny dom. Przeglądałem https://nordom.pl/ogrzewanie-podlogowe/ i wygląda to na firmę, która zajmuje się kompleksowo takimi systemami, od projektu po wykonanie. Z tego co widzę, tego typu instalacje są coraz częściej łączone z nowoczesnymi źródłami ciepła i pozwalają uzyskać równomierny rozkład temperatury w całym domu. Ważne jest dla mnie też, żeby wszystko było dobrze zaplanowane już na etapie projektu, bo późniejsze poprawki są trudne. Jeśli ktoś korzystał z takich usług albo może polecić sprawdzoną ekipę, chętnie poznam opinie.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Kazika

Re: Kto do ogrzewania podłogowego?

Post autor: Kazika »

A jaka podłoga jest najlepsza do podgrzewania podłogowego? Czy na przykład panele ekologiczne będą w takim przypadku dobrym wyborem? A jak to wygląda w praktyce przy dłuższym użytkowaniu – czy taka podłoga dobrze przewodzi ciepło i nie traci swoich właściwości? I czy ktoś z Was montował coś takiego u siebie i może powiedzieć, jak się sprawdza na co dzień?

kalka

Post autor: kalka »

Niedawno zaczęłam się zastanawiać nad tym, jakie mam pole do popisu, jeśli chodzi o rozwiązania w mojej firmie i okazuje się, że kosztorys knr to coś, co przerasta większości z nas. Dlatego bardzo mocno zastanawiam się, jak mogę to ogólnie ogarnąć i na jakie szkolenie ich posłać. Ktoś coś wie?

fifi15

Post autor: fifi15 »

Możesz skorzystać z oferty tej firmy https://jusik.pl/kotly-na-pellet/ a oni wybiorą ci najlepsze rozwiązanie oraz wykonają niezbędną dokumentacje i montaż instalacji. W swojej ofercie mają pompy ciepła, klimatyzatory, kotły czy systemy solarne. Idealna firma do takich zadań.

kalka

Post autor: kalka »

Lubię nowoczesne rozwiązania do domu, ale nie do końca się na tym znam. Ostatnio przeglądałam nowe rozwiązania grzewcze, takie jak piec elektrodowy i wiem, że to może być dobrym pomysłem. Dobrym podejściem jest po prostu dbanie o połączenie nowoczesności oraz dobrej ceny. To da też przyszłe oszczędności.

ODPOWIEDZ