Projektant wnętrz

Awatar użytkownika
Kemadas

Projektant wnętrz

Post autor: Kemadas »

Jeżeli ktoś z was przymierza się do skorzystania z usług firmy zajmującej się projektowaniem wnętrz w Warszawie, to zdecydowanie mogę wam polecić ten link https://www.bohostudio.pl/realizacje . Sam niedawno skorzystałem z ich usług i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Gołym okiem widać, że są to specjaliści. Polecam goraco!
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

Domis3223

Re: Projektant wnętrz

Post autor: Domis3223 »

W dzisiejszych czasach nie zawsze należy korzystać z usług projektanta wnętrz, każdy ma swoją wyobraźnię i wie jaki salon chciałby posiadać, a wiele sklepów ma projekty do aranżacji przestrzeni i wyboru odpowiednich mebli. Kupując meble modułowe mamy większe możliwości. Ja urządzając swój salon właśnie tego typu meble meblem1/pl/ i kanapy kupowałam, co znacznie mi ułatwiło odpowiednią aranżację przestrzeni, jednak należy pamiętać, że najważniejszą rolę tutaj robią dodatki i muszą być one odpowiednio dobrane.

ina83

Post autor: ina83 »

Szczerze mówiąc mi by było szkoda kasy na projektanta. Po co płacić za coś co można zrobić samodzielnie i co może sprawić ogromną przyjemność. W sieci znajdziesz teraz wszystko - od inspiracji na blogach wnętrzarskich, po ogromny wybór mebli w sklepach meblowych online jak ten edinos/pl/. Z dodatkami też nie ma problemu. Można kupić wszystko. Można też porównać oferty i znaleźć trochę tańsze, a równie efektowne rozwiązania. Nie widzę sensu, żeby przepłacać.

Reatka

Post autor: Reatka »

Zastanawiałam się, czy skorzystać z usług projektanta ale oboje stwierdziliśmy z mężem, ze do remontu kominka nie trzeba będzie tego robić. Sam świetnie sobie z tym poradzi. Producent Kominków - Ignif z pewnością świetnie doradzi i dobierze dla nas odpowiednie elementy. Konkretnie chodzi o wkład, kasetę oraz jakieś eleganckie drzwiczki.

Bomka

Post autor: Bomka »

U mnie w salonie chce stworzyć sobie idealne miejsce do czytania. Ma tam być stojąca lampa i taki fotel sfmeble/pl/inspiration/marzy-ci-sie-wygodny-fotel-do-czytania-oto-najmodniejsze-propozycje . Chce by to miejsce było moją oazą spokoju .

lasek

Post autor: lasek »

Cześć. Nie powiem bo skorzystanie z projektanta wnętrz to bardzo dobre rozwiązanie. Lecz nie każdego tak od razu stać na taki wydatek, bo taki projektant tani nie jest. Więc ja zdecydowanie wolę poszukać czegoś w internecie. I tak też między innymi trafiłam na super dodatki do domu ze skóry które to zdecydowanie mi się spodobały.
Tylko zastanawiam się nad tym czy skóra jest nadal w modzie i czy jest to praktyczne rozwiązanie.

lisa

Post autor: lisa »

Czy ktoś z was ma kamienną tapetę u siebie? Ja dzisiaj trafiłam na kamiennewnetrza/pl/kamien-naturalny/fornir-kamienny i powiem szczerze, że zastanawiam się nad fornirem kamiennym. Bardzo podoba mi się efekt jaki daje.

Kulka

Post autor: Kulka »

Kamienne ściany są dziś bardzo na czasie. Większość nowoczesnych wnętrz musi mieć takie ściany. Całe pomieszczenie wygląda oczywiście odpowiednio surowo. Najczęściej szara, duża kanapa, otwarta kuchnia, poczucie wolnej przestrzeni, geometryczne wzory na wszystkim. Takie wnętrza zobaczyć można na portfolio projektantów z DreamDesign dreamdesign.net/pl/portfolio/527-dom-michalowice/

Obrazek

Kulka

Post autor: Kulka »

Kamienne ściany są dziś bardzo na czasie. Większość nowoczesnych wnętrz musi mieć takie ściany. Całe pomieszczenie wygląda oczywiście odpowiednio surowo. Najczęściej szara, duża kanapa, otwarta kuchnia, poczucie wolnej przestrzeni, geometryczne wzory na wszystkim. Takie wnętrza zobaczyć można na portfolio projektantów z DreamDesign mist/com/pl/portfolio/d372-dom-z-antresola-katowice/

Kobietaewka77

Post autor: Kobietaewka77 »

Ja często namawiam swoich klientów przy wnętrzach które pasują do tego, aby założyli w nich fototapety industrialne, bardzo fajnie to ostatecznie wygląda, ale mało ludzi jest przekonanych i postanawia założyć wzory tego typu, chyba że naprawdę podoba im się ten styl i tak urządzają swoje mieszkanie.

ODPOWIEDZ