Taras

jolanta4060

Taras

Post autor: jolanta4060 »

Polecam firmę fabrykatarasow/pl/ 😉 Bez problemu udało im się doradzić w zakresie wyboru odpowiednich desek kompozytowych, a także zajęli się montażem tarasu.

Kazika

Re: Taras

Post autor: Kazika »

Jeśli chodzi o podłogę na tarasie, to moim zdaniem najlepiej w takim miejscu sprawdzi się deska tarasowa kompozytowa, na przykład taka, jaką oferuje firma lenta/pl/. Jak widać takie deski są dostępne w różnych kolorach i wzorach, więc do każdego domu uda się coś dopasować. Deska kompozytowa ładne się prezentuje, a przy tym jest bardzo solidna, wytrzymała i trwała. Warto w nią zainwestować ;)

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Na tarasie u mnie ja zorganizowałem jadalnię, tą gardenspace/pl/jadalnia-na-tarasie aranżacją się inspirowałem. Zamówiłem tam meble i dodatki i powiem wam ze całość wygląda naprawdę stylowo. Polecam wam ich meble bo są solidne.

lisa

Post autor: lisa »

My mamy całkiem spory taras w mieszkaniu i zastanawiamy się nad kompletem mebli metalowych z homegarden/com/pl/meble-ogrodowe-metalowe Bardzo mi się podobają i dodatkowo maja teraz bardzo atrakcyjne ceny. Ktoś z was zdecydował się na tego typu meble? Jak się u was sprawdzają?

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Jeżeli chodzi o taras to sklep focusgarden dostarcza najlepsze meble z technorattanu do takiego miejsca. Sam mam u siebie całkiem spory taras i zakupiłem tam meble właśnie tej marki. Jak najbardziej nie żałuję decyzji, a jeżeli miałbym znowu wybierać to kupowałbym w tym samym miejscu.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Każdy kto jest szczęśliwym posiadaczem domu jednorodzinnego posiada także z reguły taras albo altanę ogrodową. W naszych ogrodach mamy zwykle mnóstwo elementów drewnianej architektury ogrodowej. By cieszyły one nasze oko jak najdłużej świeżością trzeba je okresowo poddawać renowacji .Do tych celów bardzo dobrze nadają się produkty firmy Rekol - rekol/pl/ .To polska firma posiadająca w swojej ofercie produkty do impregnacji drzewa jaki i elementów z kamienia .

Felka

Post autor: Felka »

Fakt, podstawą aranżacji tarasu będą meble. Ale w tym temacie wybór jest ogromny i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja od siebie mogę zostawić namiar na meble od nich doramdesign/pl/ - piękne, eleganckie, stylowe, nowoczesne i zdecydowanie ponadczasowe. Mnie urzekła kolekcja Milano, ale wybór jest duży. Meble robią z materiałów takich jak drewno teak, szczotkowana stal nierdzewna, aluminium, a poduszki szyją z hiszpańskich materiałów. W maju szykuje się jakaś promocja wiec tym bardziej warto rzucić okiem.

arkini

Post autor: arkini »

Moje doświadczenia tarasowe są takie - im mniejsza przestrzeń, tym gorzej. Z dużą macie dość sporo kosztów, ale z kolei łatwiej się na nim poruszać, ale i dodatkowo coś fajnego stworzyć. A z kolei taras w szeregowcu to już całkiem inna koncepcja, bo one są do siebie podobne i jak to zrobić, żeby się wyróżnić? To dopiero problem.

milda

Post autor: milda »

Sądzę, że najlepszym rozwiązaniem na taras będzie drewno. Dlatego warto rzucić okiem na skład drewna - hurt i detal - Żórawina, Wrocław - Drewnohurt: https://drewnohurt.com/ . Jest to skład drewna, który oferuje deski, tarasy, tarcicę, więźbę i wiele więcej.

iskierka

Post autor: iskierka »

Ja właśnie też teraz będę aranżować swój taras i tak zastanawiam się od czego zacząć itd. Póki co tak sobie myślę nad tym, aby poczytać poradniki typu https://bonuseurotech.biz.pl/plytki-tar ... rzyjemnie/ - aby trochę się zainspirować i dowiedzieć z jakich rozwiązań można skorzystać?

ODPOWIEDZ