Szkolenia dla firm

Kazika

Szkolenia dla firm

Post autor: Kazika »

Coraz więcej firm stawia na rozwój zespołu, dlatego zaczęłam przeglądać różne kursy i zainteresowała mnie bardzo oferta szkoleniowa dla firm w Human Skills. Widać, że można dopasować tematy do branży i poziomu pracowników. Czy ktoś z Was korzystał z takiego rozwiązania? Możecie podzielić się wrażeniami?

elzunia54

Re: Szkolenia dla firm

Post autor: elzunia54 »

Przy większych przedsięwzięciach projektowych, gdzie istotna jest ciągłość pracy oraz stabilność środowiska systemowego, warto rozważyć rozwiązania wsparcia dostępne na https://www.mum.pl/nasze-wsparcie/pakiety-wsparcia/ . Oferują one kompleksową obsługę obejmującą wsparcie techniczne, zarządzanie licencjami, aktualizacje oprogramowania oraz doradztwo w zakresie optymalizacji procesów, co przekłada się na wyższy poziom bezpieczeństwa i efektywności pracy zespołów.

ineza

Post autor: ineza »

Zanim założyłem działalność, trochę działałem „na czuja” i teraz widzę, że to nie był najlepszy pomysł 😄 Warto wcześniej zrobić analizę. Tu jest fajny artykuł:
Jak sprawdzić, czy twój biznes ma sens, zanim złożysz działalność?

iskierka

Post autor: iskierka »

Przekopuję internet wzdłuż i wszerz, bo jeśli chodzi o rozwój i zagadnienie, jakim jest psychologia dziecięca szkolenia od firmy Studio Psychologiczne od razu przykuły moją uwagę. Mają całkiem spory wybór i tematy wydają się bardzo na czasie, bez zbędnego, naukowego żargonu. Czy ktoś z Was regularnie u nich bywa albo kupował jakieś kursy? Chętnie poznam Wasze szczere komentarze na ich temat, zanim zapiszę się na coś konkretnego.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Firmy szkoleniowe coraz bardziej rozszerzają swoją ofertę więc warto zainteresować się tematami szkoleń, które będą wam przydatne. Czy waszym zdaniem akademia trenerów sprzedaży to przydatne szkolenie? Jeśli wasza firma jest większym podmiotem i trzeba będzie przeprowadzać szkolenia wewnętrzne o tematyce szkoleń to warto zainwestować w wewnętrznego trenera takich szkoleń. Oczywiście są to indywidualne wybory w każdej firmie.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wiele szkoleń może odbywać się w siedzibie firmy, trzeba jednak zapewnić uczestnikom szkolenia odpowiednie warunki. Szkolenie może prowadzić firma zewnętrzna albo, ktoś z doświadczonych pracowników firmy. Pamiętajcie też o drobnym poczęstunku i o czymś takim jak przerwa kawowa , co jest niezbędne dla dobrej realizacji szkolenia .Cateringiem , jeśli na coś takiego się zdecydujecie zajmie się firma Lunch Service Catering działająca na terenie Warszawy i okolic.

ODPOWIEDZ