nowa strona internetowa

janka

Re: nowa strona internetowa

Post autor: janka »

No wiadomo! Dobry hosting to podstawa! Tak samo jak profesjonalna firma, która wykona dla ciebie stronę Chyba, ze się na tym znasz i sama ogarniesz. Ja niestety nie mam takich zdolności, dlatego stworzenie stronki zleciłam inbmarketing/pl i jestem zadowolona. Zajmują się też pozycjonowaniem jej.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Od razu zastanów się nad tym czy strona na pewno zachęca potencjalnych klientów do skorzystania z Twoich usług. Pod adresem: szymonslowik/pl/ux-usability-uzytecznosc/ jest wpis o UX - dowiesz się o nim wszystkiego. Ja po przeczytaniu go postanowiłam przeprowadzić u siebie audyt UX.

veteran

Post autor: veteran »

Również planuję postawienie nowej strony internetowej i zastanawiam się nad hostingiem. Czy waszym zdaniem warto zakupić hosting na stronie mhw/pl/hosting? Czy ktoś z was w przeszłości lub obecnie korzysta z tej firmy hostingowej i mógłby się wypowiedzieć na jej temat? Zależy mi na szybkim i niezawodnym hostingu w atrakcyjnej cenie.

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Polecam agencję AdVist advist/pl/. Wykonywali stronę dla mojej firmy i teraz kompleksowo zajmują się reklamą :) Mają bardzo dobry kontakt z klientem i do każdego podchodzą indywidualnie. Zaproponowali mi wiele ciekawych form promocji firmy.

Kulka

Post autor: Kulka »

To od czego trzeba zacząć budując stronę internetową, to wybranie i wykupienie domeny i hostingu, czyli miejsca na dedykowanych serwerach na których będzie umieszczona strona. Wykupując domenę i serwer płacimy co roku za odnowienie tych usług. Zdarza się tak, ceny za tą usługę w pierwszym roku są niskie a rosną w kolejnych latach. Warto wtedy pomyśleć o tym czy by nie przenieść domeny do innego dostawcy hostingu. Jeśli mogę doradzić to warto przenieść do https://www.forpsi.pl/domain/

lisa

Post autor: lisa »

Ja dzisiaj trafiłam na strony internetowe Lublin i zastanawiam się właśnie nad skorzystaniem z tej oferty. Uważam, ze lepiej od razu zgłosić się do profesjonalnej firmy, która od A do Z zajmie się stroną niż zlecać to byle komu.

Orian

Post autor: Orian »

Jeśli chodzi o stronę internetową to warto pomyśleć o tradycyjnej reklamie czyli ulotkach lub banerach. Wszystko to zamówisz łatwo drogą online tutaj https://www.jkbprint.pl/druk-ksiazek i możesz być pewny że nie zawiodą. Drukują od wielu lat i wykorzystują najlepsze rozwiązania. Zamów raz a na pewno dołączysz do grona stałych klientów.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Internet to jednak jest potęga. Mamy dzięki niemu dostęp do nieograniczonej w zasadzie wiedzy - na każdy temat. Dzięki internetowi możliwa jest także wymiana informacji i komunikacja a także wymiana dokumentów. Jakiś czas temu w pray jedna z osób zadała pytanie - czy można założyć firmę przez internet ? Od wielu już lat ten sposób otwarcia biznesu jest w naszym kraju możliwy.

ODPOWIEDZ